Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer kigger på dette hotel
Booking.com
152 $
View deal
Gratis afbestilling indtil d. 13/05/21
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
136 $
View deal
Gratis afbestilling indtil d. 14/05/21
Agoda.com
168 $
115 $
View deal
SPAR 53 $
Gratis afbestilling indtil d. 07/05/21
Expedia.com136 $
Official Hotel168 $
Priceline152 $
Vis 19 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.505)
Filtrer anmeldelser
2.505 resultater
Medlemsvurdering
1.850
531
87
23
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.850
531
87
23
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.505 anmeldelser
Anmeldt d. 7. oktober 2019

En uge på Porto Santa Maria kan i den grad anbefales. Det ligger i ro og fred i den gamle del af Funchal, tæt på de gode restauranter, kabinelift, busser m.m.
Morgenmads buffet er super (ok, der står ingen kok til at lave dine æg, de laves i køkkenet), men ellers er den righoldig mht. frisk brød, frugt, pålæg og alt muligt andet som man kan forvente - der er sågar mousserende vin! Personalet er utroligt venlige og serviceminded, og der hilses konstant.
Og skal du ha' et forslag til en udflugt eller bestilt en bil så er receptionen det rigtige sted.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jock_Iuel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carla_Bacanhim, General Manager hos Porto Santa Maria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. oktober 2019
Google Oversæt

Good afternoon,
Thank you for your comments and we hope to be able to see you again in the near future.
Regards,
Carla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. juni 2019

Vi havde booket en uge på hotellet fra 27.5 - 3.6 2019.
Absolut det bedste hotel i Funchal, hvis man vil bo i den gamle bydel! Hotellet ligger lige ud til promenaden, og mange restauranter.
Hotellet er velholdt, fine værelser og gode madrasser ( har aldrig sovet bedre på hotel).
rent og pænt, venligt personale og super service. God mad i restauranten(se anmeldelse). Happy hour i Captains bar fra kl 18.00 var også fint. En cocktail inden middagen var dejlig.
VI har allerede booket det næste ophold.

Værelsestip: Boede på 1.sal, værelse 122 med havudsigt og udsigt til poolområdet. roligt, kan klart anbefales!
Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, HenningFredericia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carla_Bacanhim, General Manager hos Porto Santa Maria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2019
Google Oversæt

Dear Guest,
It was with great pleasure that we read your words of appreciation.
Thank you for sharing your experience. We were very happy to hear that you made the most of your holiday.
See you soon!
Carla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. marts 2019

Endelig lykkedes det med Spies at få 2 ugers ferie på hotellet der er så populært at man skal være i god tid (Vi bestilte for mere end 1/2 å siden) for at få et værelse. Det har den bedste beliggenhed i Funchal, især hvis man ikke går så godt, den gamle by er lige rundt om hjørnet med oceaner af restauranter. Venligt og hjælpsomt personale, super havudsigt og værelser. Morgenmaden er efter vores smag lidt for engelsk præget, men der er en masse andet man kan vælge imellem. Det er det hotel vi vil vælge igen, selvom vi har boet på andre hoteller i Funchal.

Værelsestip: Vælg havudsigt og betal det mere det koster. På 1. sal over baren kan der være svag musikstøj de aftener der er underholdning..
Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, lhnbon
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carla_Bacanhim, General Manager hos Porto Santa Maria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. marts 2019
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for your review and comments. It was a great pleasure to welcome you to Porto Santa Maria.
We were pleased to hear that you had a pleasant stay at our hotel.
We hope to see you again in Madeira.
Regards,
Carla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. december 2018 fra mobile enheder

Vi havde en skøn uge.s ferie. Dejligt hotel meget venlige personale. Morgenbuffet var supert skønt. Vi fik værelse 215 med skøn udsigt og sol det meste af dagen. Det var en så dejlig ferie, så vi kommer tilbage igen den 27 januar 2019.

Dato for ophold: januar 2018
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, video1986
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carla_Bacanhim, General Manager hos Porto Santa Maria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. januar 2019
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you very much for your comments.
Nothing makes us happier than meeting the expectations of our guests.
See you soon
Regards
Carla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. september 2018

En uge med Spies til dette skønne hotel - der var absolut intet at udsætte på standarden. Dejlige værelser, flotte faciliteter - inden- og udendørs pool, 3 spa-bade, det ene på tagterrassen - perfekt morgenmad. Værelser blev ryddet op hver dag (også opvask - der er et lille te-køkken med hvad, der er behov for).
Og - børn er (næsten) altid dejlige, men når man er på voksen-ferie, ja - så er det altså også MEGET fint, at undvære ungerne en uges tid, såvel i restaurant som i pool. :-).

Værelsestip: Enkelte værelser (bl.a. det, vi fik) har udgang til stor terrasse med solsenge og sofagrupper. Det gav lige prikken over i'et.
Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Johnny H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carla_Bacanhim, General Manager hos Porto Santa Maria Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. september 2018
Google Oversæt

Dear Guest,
We would like to thank you for the time you spent giving us your opinion of your experience at our hotel. We are very pleased to hear that you had a pleasant stay with us. We hope to see you again soon.
Best regards,
Carla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser