Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer kigger på dette hotel
Booking.com
272 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 20/05/21
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
272 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 21/05/21
Destinia.com
547 $
200 $
Se tilbud
SPAR 347 $
Hotels.com272 $
Official Hotel547 $
eDreams547 $
Vis 21 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.938)
Filtrer anmeldelser
3.938 resultater
Medlemsvurdering
3.380
434
99
18
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
3.380
434
99
18
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.938 anmeldelser
Anmeldt d. 22. december 2018 fra mobile enheder

Har boet på dette hotel en uge.
Alt fungere optimalt - det er 100% perfekt
Morgenmaden er i særklasse
Aftensmaden på hotellets restaurant - Rosen garden - er yderst lækkert.
Vi kommer helt sikkert igen

Dato for ophold: december 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, FamilienGr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. februar 2018

Cliff Bay er så meget mere end bare et hotel. Som hotel fungerer det meget, meget godt: Det ligger, der hvor solen skinner mest, og er bygget så det får det optimale ud af beliggenheden. Layout, indretning, vedligehold og renlighed er i top. Maden er fortræffelig. Den ekstra dimension kommer fra mennneskene, der arbejder på stedet. Service er i en helt anden og højere klasse. Personalet er altid klar når man har brug for dem. Ingen er presset elller stresset, fordi alt er gennemtænkt, forberedt og dækket af tilstrækkelige ressourcer.

Værelsestip: Hvis man vil have sol, skal det være i kategorien Sea View
Dato for ophold: februar 2018
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Dan K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Guest R, The Cliff Bay Team hos Hotel The Cliff Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. marts 2018
Google Oversæt

Dear Guest,
We were very grateful for your feedback. Your words confirm the dedication of the entire team and our desire to continue to satisfy our guests’ needs. We look forward to your next visit!
Thank you,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. januar 2016 fra mobile enheder

Pragtfuld oplevelse. Vi skulle have valgt 1/2 pension da vi alligevel valgte at spise hver aften på hotellet. Rose Garden var virkeligt en skøn oplevelse.
Alt levede op til vores forventninger og personalet stræbte for at vi skulle nyde ferien.

Dato for ophold: januar 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Helle_Jurgensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
antoniopais, General Manager hos Hotel The Cliff Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. februar 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your "Fremragende service " feedback about your recent holiday experience with us.
We are really pleased to learn that you had such a good time with us and will be a pleasure to welcome you again.


See you soon,


Warm regards

Muito Obrigado,


.. .

António Pais

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. december 2015

Super fine værelser med den smukkeste udsigt over Funchal og havet. Personalet er helt i særklasse, de hjælper med alt . Hotellet har flere restauranter og specielt Michlin stjerne restauranten o gala dor er klart et besøg vær. hotellet er virkelig 5 stjerner.

Værelsestip: værelser med udsigt over både Funchal og havet
Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
3  Tak, thomseh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
antoniopais, General Manager hos Hotel The Cliff Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. december 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for the feedback "Luksus og super service" shared on TripAdvisor and for choosing our hotel for your experience in Madeira.

It is rewarding to learn that overall you had a positive week holiday with us and it we will be most happy to welcome you again on a future visit , whenever you decide to do it.

Warm regards,

Muito obrigado,
.. .
António Pais

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. marts 2013

Madeira og ikke mindst hovedstaden Funchal kan virkelig anbefales - ved vores 5 besøg på øen, hvor familien skulle fejre en 60 års fødselsdag, satte vi prikken over iét ved at vælge det det nævnte hotel. The Cliff Bay i Funchal er et fremragende hotel som vi vil vælge igen ved vores næste besøg på Madeira.

Værelsestip: Vælg et værelse med udsigt have og hav - lidt dyrere, men det hele værd.
Dato for ophold: april 2012
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Steen0502
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser