Lækker mad og pragtfuldt personale - en rigtig dejlig oplevelse, som vi gerne anbefaler på det varmeste!
1-5 af 570 anmeldelser
Vi har været et par gange og har været yderst tilfreds med både betjening og maden. Super mad og sød og ordentlig personale.
Vi fik en vegetar lasagne og en dolkfisk med mandler og hvidløg, 2 salater, 2x hvidløgsbrød, 1 husets vin og en flaske vand. Vi betalte dkr 277,17. Utroligt meget for pengene og utroligt velsmagende mad.
Vi fik laks. Anretningen, tilbehøret og kvaliteten var på Michelin niveau. Tjenere og kokkene fuldendte oplevelsen. Hvor tit oplever man en kok forlade sit køkken for at tage en direkte dialog med gæsterne?. Det var tydeligt, at de øvrige gæster fik samme gode oplevelse selv om deres valg af retter var helt anderledes end vores.
I hyggelige omgivelser, fik vi serveret lækker mad og god vin (Dona Ermelinda Reserva Palmela 2019). Forretten var rejer med Mango, og hovedretten var deres signatur bøf, meget lækkert tilberedt og dekorativt serveret.