Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.455)
Filtrer anmeldelser
2.455 resultater
Medlemsvurdering
1.568
687
151
32
17
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.568
687
151
32
17
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.455 anmeldelser
Anmeldt d. 20. februar 2017 fra mobile enheder

Bookede vores 4 ugers ophold 10 måneder inden ankomst. Trods dette fik vi en lejlighed i 2 dage, hvorefter vi skulle flytte til en anden (studio) Den havde vi så i knap to uger og skulle så flytte igen, denne gang kunne vi vælge mellem en elendig studio eller den dårligste (!) lejlighed med stue og soveværelse. Vi valgte modvilligt den dårlige lejlighed, der ligger lige op ad noget stort udsugningsanlæg, der vækker os meget tidligt hver morgen. Der er ingen havudsigt eller sol, bare elendigt! Vi er meget utilfredse med Pestana Promenades manglende evne til at planlægge vores 4 ugers ophold, det burde være muligt med det lange booking varsel. Vi er ejere og havde inviteret venner, som købte en stor pakke også. Føler os dårligt behandlet og synes, vi kunne forvente mindst en undskyldning for den dårlige planlægning og -behandling.
At bruserne som sædvanlig udsender vandstråler i alle andre retninger, end dér hvor man har brug for dem, synes at være et mindre problem. Jeg klagede også sidste over dette, fik svar at det ville blive ordnet, men heller ikke det kan man stole på.
Vi føler at Pestana Promenade skulle fratages den ene stjerne, da hverken planlægning eller rengøring lever op til standarden. Vi vælger nok et andet hotel, hvis vi vælger at komme til Madeira igen.

Dato for ophold: februar 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, HGH1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PestanaPromenade, General Manager hos Pestana Promenade, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. marts 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your feedback, for taking out your valuable time posting this survey and for your preference for the Pestana Hotels & Resorts.

Pestana Group and Pestana Promenade always had and continues to have the solo purpose and aim to exceed the expectations of all those who, every day, choose to honor us with their choice.
Please rest assure that we have taken a careful note of the issues you have mention and forwarded them to our management and to the department concerned.
We want your experience with us to be truly memorable; therefore, we do try very hard to deliver the best service and go beyond what is needed so that our guests can indeed have memorable moments in our company.

We sincerely hope you may return to our beautiful Island and to our hotel, it would be our strong wish to have again the pleasure of your visit, so we can show once more our hospitality and good values of the Pestana Group.
On behalf of the all Team, we thank you for your most appreciated contribution.

With our Warmest Regards,
Ricardo Assis
Unit Supervisor / Pestana Promenade

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. december 2016 fra mobile enheder

Første gang på Madeira og første,eneste og sidste gang på Pestana promenade resort .
Kedelig modtagelse i receptionen og ingen information om hotel indretning mm.
Havde booket et værelse med havudsigt,hvilke alle skulle ha, fik et værelse i stuen med terasse og den smule havudsigt vi havde ,var gennem glasset på den indedørspool ,dårligt beliggende værelse med folk rendende forbi i hvide badekåber nærmeste fra 8 morgen til 20 aften med smækkende døre. Æv.
Morgenmad det samme hver dag ,lidt kedeligt ,samt duer inde i spisesal øv og aftensmaden meget kedelig og alt for dyrt. Og personale ikke speciel imødekommende.
Iøvrigt var stole og borde forfærdelige at sidde og spise ved,alt for lave stole,så gæster måtte sidde på puder og håndklæder for at nå bordet.
Drikkevarer i restaurant og bar også dyre i forhold til mængde og kvalitet.
Masser af restauranter i nærheden af hotel med super god mad og til billigere penge end hotel.
Finder absolut et andet hotel næste gang vi kommer til Madeira, som er en skøn ø.

Dato for ophold: november 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, keld52
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PestanaPromenade, Unit Supervisor hos Pestana Promenade, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. december 2016
Google Oversæt

Dear Guest and traveller keld52,

Thank you for the choice in Pestana Group and most especially for your stay spent at the Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort.

We regret that you haven't enjoyed your stay as we would wish you to.

We have taken notice of your comments on the less positive aspects so we may see in what we will follow up for improvement.

All comments are valuable and they help us improve ourselves, so once again thank you and we hope you reconsider and visit us again.

With my best wishes for this Christmas and a happy 2017!

With remain regards,
Ricardo Assis
Unit Supervisor


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. juni 2016

Jeg er helt forelsket i dette hotel. Beliggenhed, værelser, poolområde, spaen, faciliteter, personalet osv. osv. Morgenmadsbuffeten er for lækker.
Det er mit absolut ynglings hotel, selvom jeg har besøgt øen flere gange efterhånden og set en del hoteller. Dette kan kun anbefales. Var der i Januar 2015.

Dato for ophold: januar 2016
Tak, cathrinebaastrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PestanaPromenade, Unit Supervisor hos Pestana Promenade, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juni 2016
Google Oversæt

Dear Member and Member cathrinebaastrup

We are truly honored by your visit to this holiday destination and for the choice in booking both our Group and property.

We would like to been able to answer in Norwegian to your review, however as it is not a language that we yet master, therefore we send you our thanks in English.

It is a true delight to been able to provide you with a great stay, by having a great ambiance, facilities and a friendly and helpful staff.

We will be looking forward to host you again on another holiday spent in this Island destination.

Yours sincerely

Ricardo Assis
Unit Supervisor
Pestana Promenade
Madeira

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. januar 2016

Dette Hotel er perfekt. Vi har holdt ferie 7 gange på denne pragtfulde ø og boet forskellige steder. Det er anden Gang her på Promenade og vi er bekræftet i at det til fulde lever op til sin karakter - ganske simpelt FRAMRAGENDE

Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, R9588HWpeterr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PestanaPromenade, Enhed Tilsynsførende hos Pestana Promenade, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. januar 2016

Kære agtet Gæst

Vi er virkelig glade for at vide, at på din seneste rejse til Madeira Islands alt under dit ophold har været underholdende til fulde.

Det er vores ønske for gæsterne at altid vende tilbage til at besøge os, så det er med stor stolthed, at vi ved, at dette var en tilbagesendelse besøg, og at de faciliteter og god service praksis gjort dit ophold mest mindeværdige.

Vi håber, du kan besøge os igen meget snart for en anden stor tid.

Venlig hilsen

Ricardo Assis
Enhed Tilsynsførende

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. marts 2012

et hotel vi virkelig kan anbefale. lækker beliggenhed lige ned til vandet selvom der ikke er strande på Madeira. lækre værelser og altaner. rent og pænt. utroligt venligt og servicerende personale. god morgen buffet og lækre omgivelser.

Dato for ophold: marts 2012
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, Bente C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser