Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelser (936)
Filtrer anmeldelser
936 resultater
Medlemsvurdering
292
493
126
16
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
292
493
126
16
9
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 936 anmeldelser
Anmeldt d. 28. maj 2018

Rigtig godt hotel med pæne værelser med rigtig god udsigt (hvis det ønskes), tv-kanaler der virker, godt personale, glimrende morgenmadsbuffet, fin rengøring osv osv , meeen.....man skal bestille opholdet uden halvpension. Aftenbuffeten er ganske enkelt uinspirerende og halvkedelig. Derfor "kun" 4 stjerner

Dato for ophold: maj 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, taxarasmussen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria P, Gestor de Relações Públicas hos Hotel Marina Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. maj 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share all your nice feedbacks about your recent stay at Hotel Marina Atlântico. Your comments are very much valued for us.
I am very glad to read you were satisfied with your room, varied buffet breakfast and cleanness of the room.
However, naturally I was disappointed to see that you were disappointed with the dinner buffet during your visit.
It is really important for us to know what our valuable guests think about our property.
For sure all comments positive/negative are taking seriously with following steps to improve hotel service.
Once again thank you for taking the time to share your valuable feedback and I hope that we will have the opportunity to welcome you back!

Best regards,
João Luís Cogumbreiro
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. maj 2018 fra mobile enheder

5 stjerne kunne godt gives udelukkende for personalet, der altid er smilende, høflige og hjælpsomme, alt imellem rengøringen, tjenerne og receptionisterne! Derudover kan så nævnes den dejlige beliggenhed, værelser med lækker udsigt, varieret tilbud til morgenmad og rene, stilige arealer. Virkelig et besøg værd

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Charlotte S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria P, Gestor de Relações Públicas hos Hotel Marina Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. maj 2018
Google Oversæt

Dear Charlotte,

Thank you for your fantastic review.
We are very happy to know you had a fantastic stay with us and enjoyed our location and facilities.
I and my staff appreciate your kind words regarding our service. We endeavor to offer a positive experience for all of our guests. It is gratifying to know when this happens.
We hope to see you again in the near future.

Sincerely,
João Luís Cogumbreiro
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. november 2017

Super udsigt over havnen og perfekt i forhold til de mange gode restauranter samt centrum. God morgenmad og pæne værelser. Ligger i et område, hvor der er fred og ro om aftenen.

Hvis man gerne vil dykke - ligger hotellet perfekt. Der er godt 100 meter til 3 forskellige diving centrer og på den anden side af vejen ligger adskillige udbydere af alskens aktiviteter såsom ATV sight seeing, Hvalsafari, klatreture osv. osv.

Værelsestip: Udsigt over havnen er klart at foretrække
Dato for ophold: november 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, thomastQ5123CD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria P, Guest Relations hos Hotel Marina Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. november 2017
Google Oversæt

DearThomas T,

Thank you for taking your time to give feedback about your stay at our Hotel. We are glad that you liked our location, view, rooms and breakfast. We hope to have the pleasure to see you in the future in our hotel.

Best Regards,

João Luís Cogumbreiro
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. oktober 2017

Boede her en uge på ferie ophold med Bravo Tours. Bare et perfekt hotel meget centralt beliggende, dejlige senge og et rigtigt godt morgenbord, nu fik vi ikke prøvet deres restaurant fordi vi spiste ude alle dage, men et dejligt ophold. rengøringen var bare super og sengene behagelige.

Dato for ophold: oktober 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Flemming T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria P, Guest Relations hos Hotel Marina Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Flemming,

Thank you for taking the time to share your wonderful feedback with us! Nothing delights us more than knowing that you enjoyed our convenient, centralized location in the heart of Ponta Delgada. We appreciate your feedback and we are glad that you liked our cleanness, beds and breakfast and we hope that you will allow us another opportunity in the future to host you again.

Best Regards,

João Luís Cogumbreiro
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. august 2017

Boede på Hotel Marina i en uge. Gode værelser med dejlig udsigt, god rengøring og service generelt. God beliggenhed, man kan gå til centrum på ca, 10 min. Dejlig indendørs pool. Morgenbuffeten var rigtig god, men jeg fraråder at købe helpension, da man så går glip af at besøge de glimrende restauranter i området.

Værelsestip: Vælg værelse på 3. eller 4. sal, da man så ikke er generet trafikstøj. Støjen var dog ikke slem og kunne kun høres på balkonen.
Dato for ophold: august 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, ChrisChristensen8b
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria P, Guest Relations hos Hotel Marina Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. august 2017
Google Oversæt

Dear Chris,


First we want to thank you for taking the time to share your constructive feedback, we are delight that our Hotel reached your expectations as for our services., location, view, cleanness, pool and breakfast.
Anyway we hope to see you in the future at our Hotel.


Best Regards,

João Luís Cogumbreiro
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser