Vi har haft en dejlig uge på hotellet, som er et rent voksenhotel. Hotellet ligger nær bymidte og strand, det er yderst centralt. Det ligger på en bakketop, så man skal op og ned for at komme til og fra by og strand. Der er ca. 50 m til en busholdeplads, hvor også et lokalt turist-tog holder. Fortsætter man lidt ned af vejen, ligger der et større supermarked, Intermarche. Der er restauranter i nærheden. Går man ned til byen er der rigtig mange restauranter, barer og natteliv. Reception og hotellets bar ligger knyttet tæt sammen. Betjeningen begge steder er god. Hovedparten af hotellet nås gennem en gang fra receptionen, som faktisk fører under en bagvedliggende blind vej. Der var ikke større støjgener. Poolområde og restaurant er tæt knyttet sammen. Der er rent og meget venlig betjening. Morgenmaden er super. Ens ønsker skriver man på en seddel hver morgen. Maden serveres ved det bord, man ønsker at sidde ved. Altså stor renlighed og ingen fælles buffet, man skal stå i kø ved. Ved indkøb i snackbar ved pool blev drikkevarer udleveret i plastik krus af høj kvalitet, som kunne genbruges. Ingen fare for glasskår. Vores værelse var rent og blev serviceret dagligt. Vi satte pris på, at der var et lille køleskab, man kunne have vand mv. i samt 2 vinglas på bordet. Hvis du ikke er svært gangbesværet, kan vi kun anbefale hotellet.