Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.301)
Filtrer anmeldelser
3.301 resultater
Medlemsvurdering
1.034
1.542
506
162
57
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.034
1.542
506
162
57
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 3.301 anmeldelser
Anmeldt d. 26. juli 2016 fra mobile enheder

Dejlig beliggenhed, centralt. Venligt og hjælpsomt personale. Fik god hjælp ved ankomst om parkeringsmuligheder, restauranter og seværdigheder. Værelse 233, havde en dårlig bruser som ikke blev rep. under vores ophold. Parkering 25€ også lige i overkanten, bestilte morgenmad dagen før 12€.

Overnattede: juli 2016, rejste som par
Tak, Bjarne A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juli 2016

Hotellet har en fantastisk beliggenhed, lige til de mest kendte seværdigheder i smukke Brygge. Kommer man til i bil, koster det deværre en større sum at parkere i husets kældergarage, en pris på 25 Euro som kom bag på os, da vi bookede værelset over Booking.com og vi elllers fik en fornuftig pris for to natter. Morgenmaden koster ligeledes ekstra 17 Euro, så det gode tilbud viste sig at være mindre god.
Ellers er intet dårllgt at sige om hotellet. Alt er overraskende nyt, morgenmaden god og det nævnte klokkespil fra adskillige tårne rundt omkring i centrummet en charmerende biklang.

Værelsestip: 414 er nærmest en mørk hule.
  • Overnattede: juli 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Claudia T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. august 2015

Martin's brugge er midt i den gamle bydel, så du er tæt på restauranter, chokolade butikker og kanalerne. Det giver desværre det minus at der er enormt turistet og generelt mister det lidt af den autentiske charme. hotellet er fint, morgenmaden er god - og bokker man på de rigtige tidspunkter, så er prisen ganske fornuftig. kan klart anbefales for et par dage i Brugge. minus er dog den begrænsede parkeringsplads, så hvis man kører dertil, skal man forvente at bruge en del tid på at parkere.

  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ksvane
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. august 2015

Et rigtig godt hotel, med god betjening og fremragende beliggenhed.

Værelset var af lidt ældre dato men pænt og rent, og med udsigt over dele af byen.

Herfra er man i gå-afstand til at se hele byen.

Vi vender helt sikkert tilbage både til Brygge og til hotellet

  • Overnattede: april 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jkmandco
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. maj 2013 fra mobile enheder

Fint nok. Overnattede her kun en enkelt nat, og kan derfor ikke komme med de helt store roser. Morgenmadsbuffeten var dog kæmpe stor, og der var vist ingen der gik sulten derfra.
Selve hotellet ligger hyggeligt i en sidegade, og man bliver overrasket over hvor moderne der er indvendigt.

  • Overnattede: maj 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jakob D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser