Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.766)
Filtrer anmeldelser
1.766 resultater
Medlemsvurdering
921
676
124
25
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
921
676
124
25
20
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.766 anmeldelser
Anmeldt d. 16. juni 2018

Hotellet er et godt business hotel: Store, komfortable værelser, hurtigt internet, vel udstyret badeværelse og venlig, hurtig check in / check - ud. Som business hotel alt i alt anbefalelsesværdigt. Som ferie hotel nok lidt mindre, da de fleste gæster er forretningsfolk

  • Overnattede: juni 2018, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Axel K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel-cmanager, P.A. to the G.M hos Thon Hotel EU, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juni 2018

Kære Axel,

Tak for at have valgt vores hotel og for din venlige bedømmelse.

Det er dejligt at høre, at komforten på dit værelse lever op til dine forventninger, såvel som kvaliteten af servicen hos vores receptionsteam.
Vores hotel er bestemt egnet til turister. Atmosfæren er helt anderledes i weekenden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Elise, P.A. to the G.M.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. februar 2018

Jeg havde en kedelig oplevelse med EU THon i denne uge. Har brugt hotellet mange gange i fm møder i EU, bl.a. har de normalt en fantastisk morgen buffet.
Da jeg checkede ind i denne uge fik jeg at vide at morgenmad ikke var inkluderet i prisen. Dette til trods for at jeg fra mit rejseselskab kunne fremvise en kvittering, der sagde; Morgenmad inkluderet. Receptionen var ligeglade og meddelte på en uvenlig og arrogant måde, at jeg da kunne tilkøbe for 29 EURO. Jeg finder et andet sted næste gang jeg skal til Bruxelles.

  • Overnattede: februar 2018, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, KGF8600
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
EU_Management, other hos Thon Hotel EU, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2018
Google Oversæt

Dear guest,
Thank you for the feedback and for choosing our hotel again just as last year in January. We are sorry to read that you entire Thon Hotel EU experience has been tainted due to a reservation choice. As mentioned by our colleague at reception upon check-in, the reservation was indeed without breakfast included. This was also clearly mentioned on your reservation confirmation from the agency itself. Our receptionist informed that we would be happy to add this breakfast rate to the reservation if the agency agreed for it and that the reservation was to be paid on spot by yourself as per instruction of the agency. Unfortunately, you left the desk stating "thank you for no service" and did not allow our staff to find a solution. It is a pity and we surely hope to be able to welcome you back in the future.
Kind regards, Elise

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. september 2017

Alt fungerer på dette hotel. Der går ikke noget galt, og du bliver hele tiden orienteret, hvis der skulle opstå ændringer.
En af de mest omfattende morgenmadsbuffeter, med stort alt hvad man kan ønske sig.
Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til.

  • Overnattede: september 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, tommikkelsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel-cmanager, General Manager hos Thon Hotel EU, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. oktober 2017

Kære Tom, tak for dine fine ord om dit ophold hos Thon Hotel Eu.
Vi sætter stor pris på dine komplimenter angående dit ophold hos os! Vi er rigtig glade for at du nød til ophold, hotellet og morgenmaden. Speciel tak for dine fine kommentare angående vores personale, de sætter stor pris på det! Det er godt at høre at du satte pris på vores fine beliggenhed i hjertet af EU business quarter i Brussels. Vi er specielt også glade for at høre at du har lyst til at vende tilbage til endnu et ophold.
Vi ville med glæde have dig blandt os endnu engang.
Elise, P.A. to the G.M.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. januar 2017

Nem og hurtig check in. Værelset var rent og pænt med de ting, man forventer af denne type hotel. Dyner og puder kunne være bedre, men morgenmaden er klart over standard. Gå-afstand til Rådsbygning og parlament.

Værelsestip: Værelserne ud mod gaden har en del larm fra trafikken.
  • Overnattede: december 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, jonatanlykke
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
EU_Management, P.A. to the G.M. hos Thon Hotel EU, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. januar 2017
Google Oversæt

Dear Jonatan,
Thank you for the comment. The hotel is indeed situated just next to the European institutions. We are glad that you were satisfied with the quality of our breakfast buffet. Each bed is equipped with 2 types of cushions: 1 soft and 1 firmer one so that our guests can choose which suits them the best. Glad to know you appreciated the cleanliness and maintenance. We do hope to welcome you back soon.
Kind regards, Elise

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. december 2016

Nyt hotel, med god plads på værelset og gode forhold.
Morgenmadsbuffen var glimrende, med et stort udvalg. Personalet var venligt, og vidende.
God beliggenhed tæt på centrum, og med gode forbindelser til lufthavnen.

  • Overnattede: december 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, tommikkelsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
EU_Management, P.A. to the G.M. hos Thon Hotel EU, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. december 2016
Google Oversæt

Dear Tommikkelsen,
Thank you for the feedback. We are happy to read that you liked the spacious rooms, the excellent breakfast buffet and the easily reachable location. Thank you for noticing the friendly service from our staff. The hotel opened in 2012, so it is great to know you thought of it as new. We do try to keep it clean and well-maintained at all times. We hope to welcome you back soon.
Kind regards, Elise

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser