Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Manneken Pis
Hop-On Hop-Off-tur
806 anmeldelser
fra 32,78 $
Flere oplysninger
fra 48,57 $
Flere oplysninger
fra 70,66 $
Flere oplysninger
fra 103,18 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (16.499)
Filtrer anmeldelser
16.499 resultater
Medlemsvurdering
2.491
3.806
6.757
2.417
1.028
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.491
3.806
6.757
2.417
1.028
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
58-63 af 16.499 anmeldelser
Anmeldt d. 5. maj 2016 fra mobile enheder

Der er som sagt ikke noget specielt ved det. Ligger ind ved nogle små gader, og følges som om man er i en baggård . Det som er lidt sjovt ved den er den en gang imellem har tøj på.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, 2005birgits
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. april 2016 fra mobile enheder

Det er nok historien bag som er besøget vær, den er lidt uanselig men det er jo noget man skal se. Vi kom forbi på en guidet tur rundt i Bruxelles

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, fnuls
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. april 2016 fra mobile enheder

Det er det mest opreklameret, jeg nogensinde har oplevet. Der står en lille fyr og tisser og der står enormt mange mennesker omkring for at tage et billede.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Mathilde A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. april 2016

En lille dreng som tisser. Men man kommer jo forbi alligevel. Det sjoveste er dog han tit har udklædning på - og hans kostumer kan ses på museet inde på pladsen. I følge vores guide, så er han ret betydningsfuld for indbyggerne, og altså ikke bare en turistattraktion. Han har igennem historien beskyttet byen mod onde ting - bl.a. en stor ildebrand, som han lige slukkede på sin måde... ja.. men ok,

Dato for oplevelse: marts 2016
Tak, Benjamin_Soerensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. marts 2016

Åbenbart en turist attraktion du skal se når du er i Bruxelles. Ikke noget særligt, minder om den lille havfrue i Danmark.

Dato for oplevelse: marts 2016
Tak, 381bjarnea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser