Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great location”
Anmeldelse af Sipermann Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Sipermann Hotel
Vurderet som nr. 323 ud af 375 hoteller i Amsterdam
Anmeldt 13. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, revolution81
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (296)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

98-102 af 296 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Tak, br1000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, NathallieP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. marts 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2008
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, travel-lite-often
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. december 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2007, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
2  Tak, myreallastname
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Amsterdam
Stadsdeel Zuid
Euphemia Hotel
Euphemia Hotel
Nr. 263 af 375 i Amsterdam
214 anmeldelser
Centrum
Hotel Mevlana
Hotel Mevlana
Nr. 321 af 375 i Amsterdam
194 anmeldelser
De Pijp
easyHotel Amsterdam City Centre South
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Museumskvarteret (Museumkwartier)
Hotel Washington
Hotel Washington
Nr. 266 af 375 i Amsterdam
516 anmeldelser
New Century Hotel
Nr. 341 af 375 i Amsterdam
29 anmeldelser
New West Inn Amsterdam
Nr. 168 af 375 i Amsterdam
1.111 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sipermann Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sipermann Hotel

Adresse: Roemer Visscherstraat 35, 1054 EW Amsterdam, Holland
Beliggenhed: Holland > Nordholland > Amsterdam > Museumskvarteret (Museumkwartier) , Museumplein
Faciliteter:
Hotelstil:
Vurderet som nr. 323 ud af 375 hoteller i Amsterdam
Prisområde: 402 kr.-1.080 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Sipermann Hotel 2*
Antal værelser: 13
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Sipermann Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sipermann Hotel Amsterdam

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering