Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.764)
Filtrer anmeldelser
3.764 resultater
Medlemsvurdering
1.519
1.714
361
95
75
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.519
1.714
361
95
75
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.764 anmeldelser
Anmeldt d. 27. august 2018

Vi boede to voksne og to børn, og havde virkelig meget plads. Det var nærmest en lille lejelighed med stor dobbeltseng i et værelse, og foldeud sofa til to personer i "stuen". Så meget plads og pænt og rent. Vi spiste ikke på hotellet. Men vi fik lov at stille vores baggage i receptionen da vi tjekkede ud, og hentede det da vi skulle videre. Fin service, og venligt personale. Kan anbefales.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, lone_dall
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. august 2018 fra mobile enheder

Værelserne var ok. Stort plus til køleskab og parkeringsmulighed. Morgenmaden var ikke særlig spændende og der var alt for få personale til at fylde og og rydde af. Så rod og kaos og mangel på mange ting hele tiden. Lå nogenlunde i nærheden af byen, men dog et stykke at gå til metro eller sporvogn.

Dato for ophold: august 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, brittai2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BernadineEgbring, Manager hos Hotel Casa Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. august 2018
Google Oversæt

Hi Britta,
I am sorry to learn about the chaos at breakfast, indeed there was a morning in which we underestimated the busy breakfast, I apologize for missing out in service!
I do hope to welcome you again and prove we can do better as it should ;-)

Kind regards, Bernadine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. august 2017 fra mobile enheder

Vi boede to voksne og en baby på hotellet. Værelserne er velindrettede og rene, personalet er flinke, og stemningen i den store lobby er god - med god kaffe, morgenmad, etc.
Beliggenheden er god. Det er nemt at komme ind til centrum. Der er ikke mere end en gåtur til nærmeste stop med kanalbådene. Kan helt klart anbefales. Især prisen taget i betragtning.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Poulsby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2017

Der var flere dage/nætter hvor det regnede og blæste og der var en konstant larm på vinduet eller karmen udenfor eller hvad det nu var. Det var virkelig irriterende at høre på og svært at sove for det. En af nætterne var det meget varmt på værelset og man kan ikke åbne vinduerne.

Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Excursion722956
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BernadineEgbring, Manager hos Hotel Casa Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juli 2017
Google Oversæt

Hi Peter,

Tak! Thanks for your review, I am sorry though that you had a rough night in the season with heat and wind. I do hope a next time you come back to offer you more convenience.
Thanks for making us aware, where to improve.

See you!
Kind regards,
Bernadine
Training and service development

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. april 2017

Jeg havde et meget behageligt ophold i Hotel Casa. Alt var pænt rent og moderne, og personalet var flinke.
Bliv ikke skræmt af lokationen lidt udenfor centrum - den lille kanal som hotellet ligger ved, er rigtig hyggelig, og der er gode muligheder for offentlig transport. Blandt andet ligger Amstel Station lige i nærheden (hvilket også er praktisk, når man tager tog fra lufthavnen). Jeg syntes ikke at det tog mig lang tid at gå til museumskvarteret eller centrum.
Jeg lejede cykel på hotellet, hvilket også kan anbefales.

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ingethesweetest
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BernadineEgbring, Manager hos Hotel Casa Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. april 2017
Google Oversæt

Hi Sweet Inge,

Tak! Thank you for your great review, nice to know you appreciated the Dutch way for transport, indeed the bike is a great way to explore the museum district, also tram 12 would have been an option, but biking is so much more fun ;-)
Hope to welcome you again & thanks again.

Kind regards,
Bernadine Egbring
Training & Service development Hotel Casa Amsterdam

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser