Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.272)
Filtrer anmeldelser
3.272 resultater
Medlemsvurdering
1.253
1.565
316
78
60
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.253
1.565
316
78
60
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.272 anmeldelser
Anmeldt d. 3. august 2017 fra mobile enheder

Vi boede to voksne og en baby på hotellet. Værelserne er velindrettede og rene, personalet er flinke, og stemningen i den store lobby er god - med god kaffe, morgenmad, etc.
Beliggenheden er god. Det er nemt at komme ind til centrum. Der er ikke mere end en gåtur til nærmeste stop med kanalbådene. Kan helt klart anbefales. Især prisen taget i betragtning.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, Poulsby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2017

Der var flere dage/nætter hvor det regnede og blæste og der var en konstant larm på vinduet eller karmen udenfor eller hvad det nu var. Det var virkelig irriterende at høre på og svært at sove for det. En af nætterne var det meget varmt på værelset og man kan ikke åbne vinduerne.

  • Overnattede: juli 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Excursion722956
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BernadineEgbring, Manager hos Hotel Casa, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. juli 2017
Google Oversæt

Hi Peter,

Tak! Thanks for your review, I am sorry though that you had a rough night in the season with heat and wind. I do hope a next time you come back to offer you more convenience.
Thanks for making us aware, where to improve.

See you!
Kind regards,
Bernadine
Training and service development

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. april 2017

Jeg havde et meget behageligt ophold i Hotel Casa. Alt var pænt rent og moderne, og personalet var flinke.
Bliv ikke skræmt af lokationen lidt udenfor centrum - den lille kanal som hotellet ligger ved, er rigtig hyggelig, og der er gode muligheder for offentlig transport. Blandt andet ligger Amstel Station lige i nærheden (hvilket også er praktisk, når man tager tog fra lufthavnen). Jeg syntes ikke at det tog mig lang tid at gå til museumskvarteret eller centrum.
Jeg lejede cykel på hotellet, hvilket også kan anbefales.

  • Overnattede: marts 2017, rejste alene
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ingethesweetest
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BernadineEgbring, Manager hos Hotel Casa, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. april 2017
Google Oversæt

Hi Sweet Inge,

Tak! Thank you for your great review, nice to know you appreciated the Dutch way for transport, indeed the bike is a great way to explore the museum district, also tram 12 would have been an option, but biking is so much more fun ;-)
Hope to welcome you again & thanks again.

Kind regards,
Bernadine Egbring
Training & Service development Hotel Casa Amsterdam

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. september 2016 fra mobile enheder

Casa 400 er et flot og moderne hotel og servicen er god.
Værelserne er som de fleste hotelværelser, sengene er gode og der er rent og pænt.
Restauranten er hyggelig.
Hotellet ligger ca. 45min på gåben fra centrum, men der er gode muligheder for offentlig transport. Kan godt anbefale at bo på dette hotel.

Overnattede: september 2016, rejste med venner
Tak, Jan A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2016

Dejligt, renligt og moderne hotel som er beliggende med 5 min. gang til den nærmeste metro. Hotellet har super wifi og personalet havde styr på det hele. Endvidere har hotellet en super lækker rooftop bar på 8 etage.

Overnattede: august 2016, rejste med familie
Tak, Sebastian C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser