Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.388)
Filtrer anmeldelser
4.388 resultater
Medlemsvurdering
1.664
1.549
670
297
208
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.664
1.549
670
297
208
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 4.388 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2016 fra mobile enheder

Placeringen er super centralt, alt i gå afstand. Vi blev indlogeret i den gamle del af hotellet, og det er stadig helt fint i forhold til pris. Rent og pænt, men forventeligt lidt slidt efter mange års brug.
Jeg fik brug for ørepropperne, da ventilationsanlægget i værelset er lidt lydt.
Men alt i alt super tilfreds og god service.

Overnattede: september 2016, rejste med venner
Tak, BrianGejlChr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager hos Park Plaza Victoria Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. september 2016
Google Oversæt

Dear BrianGejlChr,

Thank you for your review.

It is a pleasure to find that your stay was a pleasant one and you have enjoyed our location, our rooms and our services.

We hope we are able to welcome you again soon in Park Plaza Victoria Amsterdam.

Kind regards,
Marieke

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. januar 2016

Fin service ved reception og parkeringservice. Hotellets placeringen er fremragende med gangafstand til det meste. Rengøringen var ikke i top. Bruseren virkede ikke optimalt. God og varierende morgenmad.

  • Overnattede: december 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, arjah2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager hos Park Plaza Victoria Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. januar 2016
Google Oversæt

Dear arjah2016,

Thank you for reviewing your stay at Park Plaza Victoria Amsterdam.

I am happy to learn that you have overall had a pleasant and enjoyable stay with us.

Thank you for sharing your compliments regarding our location, our reception staff, our valid parking services and our breakfast.

Your improvement points are also very important to us and I have shared them with the appropriate persons involved in order to improve in the near future.

We hope we may welcome you again soon when your travels brings you back to Amsterdam.

Kind regards,
Marieke

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. november 2015

God smilende betjening alle gør alt for at hjælpe hvis der er brug for det. Dejligt rent Hotel dejligt morgenmad.Hotellet er nemt at komme frem til efter en tur i byen vi har nu været her 4 gange og vender gerne tilbage hertil

Værelsestip: Tæt på centralstationen
  • Overnattede: november 2015, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, mosterdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager hos Park Plaza Victoria Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. november 2015
Google Oversæt

Dear mosterdk,

Thank you for reviewing your most recent stay with us.

It is a great pleasure to read that you have enjoyed your stay and you would like to return to our property!

We are looking forward to welcome you again in the near future in Park Plaza Victoria Amsterdam.

Kind regards,
Marieke

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. oktober 2015

Rigtig lækkert hotel lige i bymidten. Hotellet kan praktisk talt ses når man går ud af hovedbanegården.
Interiør var fint og lækkert og alt i god stand og velholdt.
Personalet er imødekommende og hjælpsomme, men der kan være en del ventetid i receptionen.
I stueetagen findes en lækker cafe-restaurant med skønne retter og gode drinks.

  • Overnattede: februar 2015, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Pernille F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager hos Park Plaza Victoria Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. oktober 2015
Google Oversæt

Dear Pernille,

Thank you for writing a review on Tripadvisor regarding your most recent stay with us.

It is wonderful to read that you have enjoyed our location, our property, our staff and our Brasserie!

I hope we may welcome you again in the near future in Park Plaza Victoria Amsterdam.

Kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. september 2015

Vi var så uheldige at få et værelse i deres gamle del af hotellet hvor de fleste af værelserne har vindue ud til en stor skakt med mange ventilatorer, der larmede så højt at det forstyrrede nattesøvnen. Heldigvis fik vi byttet værelser til den nye del af hotellet.
Udover dette må det siges at beliggenheden er spot-on ifht alt. Husk at spørge hotellet om leje af cykler, da der opnås rabat. En kæmpe oplevelse at cykle rundt i øvrigt.

Værelsestip: vælg værelse i "Urban Wing"
  • Overnattede: september 2015, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Casper S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager hos Park Plaza Victoria Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. september 2015
Google Oversæt

Dear Casper,

Thank you for reviewing your previous stay at Park Plaza Victoria Amsterdam.

I am sorry that your first room was not according your expectations, and I am very glad that my colleagues took proper actions and changed you to our Urban Wing.

I do hope you have enjoyed your stay with us, and we may welcome you again in the future!

Kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser