Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.167)
Filtrer anmeldelser
2.167 resultater
Medlemsvurdering
915
955
236
38
23
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
915
955
236
38
23
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.167 anmeldelser
Anmeldt d. 10. december 2017

Et rigtigt hyggeligt og roligt beliggende hotel, der har alle faciliteter så som Spa og Pool, m.v.. Stedet har en høj standard og er med dejlige rene og godt udstyrrede værelser. Personalet mangler lid faguddannelse, men er særdeles venlige.

Dato for ophold: december 2017
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, SteenC4
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManorHotel_Amsterdam, General Manager hos The Manor Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. december 2017
Google Oversæt

Dear Steen,

Thank you for these kind words. I am not sure if they are well deserved as we do not have spa so it could be that they belong to another hotel.

Kind regards,

Paul Bremen
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. november 2017 fra mobile enheder

Vi havde 4 overnatninger med morgenmad. Vi blev upgraded til et deluxe værelse, som var stort og fint. Eneste minus var de store puder, vi havde svært ved at sove ordentligt. Personalet var rigtig søde og imødekommende. Morgenmaden var udemærket, der var en buffet med det sædvanlige, og man kunne derudover bestille forskellige udgaver af æg som blev lavet til dig.

Dato for ophold: november 2017
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, louisenej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManorHotel_Amsterdam, General Manager hos The Manor Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. november 2017
Google Oversæt

Dear Louise,

Thank you for your kind words on both the hotel and our breakfast. Good to know you had such a good time whilst staying with us. Too bad to find out that you did not like the pillows, please know that we have other pillows available as well. Hope this helps should you visit us again.

Kind regards,

Paul Bremen
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juli 2016 fra mobile enheder

Lækkert værelse, med eget køleskab, gode senge, sødt personale, alt var i tip top. Ligger tæt på oosterpark og har en masse gode restauranter liggende lige i nærheden. Det er i gåafstand til centrum, men vil man heller tage tramen har de en station 10 meter fra hotellet. Helt klart en anbefaling

Dato for ophold: juli 2016
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, Marco T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManorHotel_Amsterdam, General Manager hos The Manor Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. juli 2016
Google Oversæt

Dear Marco,

Thank you for our review and thank you for recommending us. We loved having you as our guest and we look forward to see you again should your travels bring you to Amsterdam!

Kind regards,

Paul Bremen
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. september 2015 fra mobile enheder

Super fint hotel.
Parkering koster en "bondegård " men er så overvåget og nem at komme til lige uden for hotellet. Husk at bestille en parkeringsplads da hotellet kun har få pladser.
Hvis du vil spare den dyre parkering kan park and ride anbefales.

Dato for ophold: august 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Lene L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManorHotel_Amsterdam, General Manager hos The Manor Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. september 2015
Google Oversæt

Dear Lene L,

Thank you for your kind words! The hotel has indeed only a few parking space onsite. Only five minutes by food you will find a public parking house, this could be an alternative for your next visit. Would be great to have you back!

Kind regards,

Paul Bremen
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. september 2015 fra mobile enheder

The Manor er et fint beliggende hotel, ikke langt fra Amsterdam centrum, som kan nås med offentlige transportmidler indenfor 10 minutter. Meget fin service i receptionen ved ankomsten. Lækre indrettede værelser med god plads.
Morgenmadsbuffet der kan tilfredsstille de fleste. Dette hotel kan klart anbefales.

Dato for ophold: august 2015
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, DelGusto
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser