Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.667)
Filtrer anmeldelser
4.667 resultater
Medlemsvurdering
2.619
1.681
270
62
35
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.619
1.681
270
62
35
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 4.667 anmeldelser
Anmeldt d. 24. juli 2017

meget fint hotel og eneste ulempe er at det ligger ca. 3 km udenfor centrum. Sporvogn nr. 1 fungere fint og koster euro 2,80 for en billet (der kan benyttes 1 time)

Vi benyttes også poolen og fitness rummet og dette var fint

Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Pernille N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NPEvers, Manager hos WestCord Fashion Hotel Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2017
Google Oversæt

Dear Pernille N,
Thank you for staying with us and for reviewing. I am glad you liked the hotel. Regarding the distance towards the city, I can only emphasise that the tram should tak you downtown in about 15 minutes and on a next stay, try bicycles! It is the very best way to explore amsterdam!
Kindest regards,
WestCord Fashion Hotel
Frank Tuhusula
Assistant General Manager
frank.tuhusula@westcordhotels.nl
Please use code friend5 on our website to receive an extra discount and other benefits

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. juli 2017 fra mobile enheder

Hotellet er ok men man skal bruge op til en halv time for at komme ind til centrum med det offentlige og når man har brugt wc'et skal man ind i et andet rum for at vaske hænder.

Ellers var alt ok, venlig og hjælpsom personale

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Thomas H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NPEvers, Manager hos WestCord Fashion Hotel Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juli 2017
Google Oversæt

Dear Thomas H,
Thank you for being our guest and for sharing your comments here. I am happy that you have enjoyed our hotel and our staff and we will certainly look into your comment regarding the toilet. Thank you again and hopefully you will return!
Kindest regards,
WestCord Fashion Hotel
Frank Tuhusula
Assistant General Manager
frank.tuhusula@westcordhotels.nl
Please use code friend5 on our website to receive an extra discount and other benefits

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. marts 2017 fra mobile enheder

Venligt personale der taler klart og tydeligt engelsk. De er altid er klar til at hjælpe dig med alt du kunne have brug for. Værelset vi havde var med god udsigt og det var ligeså lækkert som det ser ud på billederne. Morgenmaden var fremragende.

Dato for ophold: februar 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Michael J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NPEvers, Manager hos WestCord Fashion Hotel Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. marts 2017
Google Oversæt

Dear Michael J,
Thank you for taking the time to review your stay with us. Always a pleasure to read about happy guests, especially when then like our staff! See you soon?!
Kindest regards,
WestCord Fashion Hotel
Frank Tuhusula
Assistant General Manager
frank.tuhusula@westcordhotels.nl
Please use code friend5 on our website to receive an extra discount and other benefits

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. august 2016 fra mobile enheder

Flot, rent og pænt hotel. Super morgenmad og god restaurant. Endvidere et meget serviceorienteret personale.

Hotellet ligger ca. 40 min. gang fra centrum. Ikke noget problem, når man er kommet for at opleve Amsterdam. Endvidere kører der sporvogne ca. 200 meter fra hotellet.

Dato for ophold: august 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Flemming C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NPEvers, Manager hos WestCord Fashion Hotel Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2016
Google Oversæt

Dear Flemming C,

What a pleasure to read that you have enjoyed our facilities, but especially our staff so much! I will definitely share your review with our team! Thank you and hopefully we will welcome you again soon!


Kindest regards,
WestCord Fashion Hotel
Frank Tuhusula
Assistant Hotel Manager
frank.tuhusula@westcordhotels.nl
Please use code friend5 on our website to receive an extra discount.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. februar 2016 fra mobile enheder

Super hotel - gode faciliteter, gratis wifi og ligger super tæt på fashion centret
Pæne rene værelser med god plads og en dejlig seng. Brus og toilet er adskilt.
Kæmpe morgen mads buffet - stort udvalg.
På 10. sal er der bar - skybar.
Bestemt anbefalelses værdigt

Dato for ophold: februar 2016
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, 146larss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NPEvers, General Manager hos WestCord Fashion Hotel Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. februar 2016
Google Oversæt

Dear Lars S,
What a pleasure to read your review of your recent stay with us. Thank you for sharing this review and for all the kind words.
I will share your feedback with my entire team! They will read it with pride! Thank you for choosing our hotel and I hope we can welcome you again to WestCord Fashion Hotel Amsterdam in the near future.
Kindest regards,
WestCord Fashion Hotel
Nico Evers
General Manager
nico.evers@westcordhotels.nl

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser