Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5.448)
Filtrer anmeldelser
5.448 resultater
Medlemsvurdering
3.012
1.870
386
110
70
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.012
1.870
386
110
70
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 5.448 anmeldelser
Anmeldt 18. maj 2016 fra mobile enheder

Dette hotel koncept er unikt fra du træder ind i lobbyen! Allerede ved check ind opdager du at du er et specielt sted. Du foretager selv check ind og aktiverer din egen værelsesnøgle. Værelset er faktisk veludstyret med hvad der er behov for, men for nogle vil brusebadet og toilettet, der er placeret i rummet med plexiglas adskillelser udformet som i "Beam me up" kabiner. Wifi virker upåklageligt så man kan arbejde og gratis film er et rart tilbud når arbejdet er gjort.

Overnattede: maj 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Stig T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. marts 2016 fra mobile enheder

Moderne hotel. Godt simpelt køkken. Moderne velfungerende værelser. Sæt styret vha IPad.
Tæt på messecenter. Rolige omgivelser i universitets miljø. Yngre klientel og bemanding.
God service og turist vejledning. Nem ind og udtjekning.

Overnattede: marts 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, jowi58
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. december 2015

Dette hotel... Er specielt... Det virker, som et ungdoms hotel, med et tvist... Kommer nok ikke igen...men hotellet har alt hvad man skal bruge... Hurtig check in/out... Der er begrænset udbud af mad... Men af en god kvalitet...

  • Overnattede: november 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, nyborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
citizenrobertk, Ambassador hos citizenM Amsterdam, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. december 2015
Google Oversæt

Dear nyborg,

‘tak for din bedømmelse’

citizenM was designed for everyone who enjoys affordable luxury, this includes a big comfy bed, powerful steamy rain shower, free wifi and movies on demand. We have hotels around the world with rooms that offer a different layout, perhaps worth a try?

Wish you all the best and safe travels!

citizenRobert

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. oktober 2015 fra mobile enheder

Havde en enkel overnatning i forbindelse med en tur til Florida i efterårsferien. Meget nyt og meget moderne hotel. Indtjekning foregår ved en online terminal i den spændende lobby - dog med hjælp af en venlig medarbejder. Værelset befandt sig på øverste sal med storslået udsigt til lufthavnen. Både toilet og bruser befinder sig i glassøjler til venstre og højre i værelset. Lys, persienner og tv styres ved hjælp af en tablet. Fantastisk! Vi var ovenud tilfreds med opholdet og besluttede os til også fremover at overnatte på citizenM.

Overnattede: oktober 2015, rejste som par
Tak, Vestpucci
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2014

Super fedt hotel, og samtidigt billigt. Værelserne har det der skal være, er ultra moderne, og funktionelle.
Lounge og bar området er lækkert, og man nyder at tilbringe tid der istedet for at sidde på værelset og arbejde. Samtidigt er det billigt at spise og drikke på hotellet.
Personalet er glade og det er tydeligt at de kan lide deres arbejde.

På mange måder overgår hotellet mange 5* hoteller...

  • Overnattede: juli 2014, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, mokl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser