Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Book på forhånd
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Højdepunkter for turen og hele turplanen
  • Let online reservation
  • Laveste garanterede pris
Flere oplysninger
  
Sådan kan du opleve Arnhem War Museum
Anmeldelser (286)
Filtrer anmeldelser
286 resultater
Medlemsvurdering
176
72
29
7
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
176
72
29
7
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 286 anmeldelser
Anmeldt d. 11. juli 2019 fra mobile enheder

Lille bitte museum. Veludført og oplysende. Personalet er venlige og svare på alt. God video om selve slaget ved Arnhem. Det er i øvrigt gratis at komme ind. Vi tog efterfølgende over på krigskirkegården dom ligger ca. 8 km derfra.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, dorthes1965
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2018

En spændende og veludført udstilling. Starte øverst i huset og så bevæger man sig nedad og får mange informationer og synsindtryk undervejs. Der ender i kælderen i bulder og brag. En god oplevelse der gav en noget at tænke over

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, Susan B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. maj 2018

En stor samling af ting fra 2. verdenskrig, mange våben og mange mærker. ikke så mange kørertøjer.
Museet har til huse i en bygning anvendt af den britiske som deres kommandocentret under krigen

Dato for oplevelse: april 2018
Tak, jkte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. september 2017 fra mobile enheder

Hvis man har hørt eller set film om slaget omkring Arnhem er det et must at se dette museum super lækkert lavet og fortalt, der gives soldater rabat, bagefter skal man tage på krigs kirkegården og sende dem en tanke

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, StigC730
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2017

Fint museum med interessant udstilling om 2. Verdenskrig og slaget ved Arnhem. Levende oplevelse i kælderen med lys, billeder og lyd.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, Pia S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser