Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Almost four stars”
Anmeldelse af Sorell Hotel Seidenhof

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 13 websites mere!
Sorell Hotel Seidenhof
Vurderet som nr. 42 ud af 138 hoteller i Zürich
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 23. januar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Room 403 is noisy because of the elevator.
  • Overnattede: Januar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Jellona
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel S, Manager hos Sorell Hotel Seidenhof, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (482)
Der er nyere anmeldelser for Sorell Hotel Seidenhof
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

273-277 af 482 anmeldelser

Anmeldt 18. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Away from the street
  • Overnattede: November 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, henry079
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, LondonerOutAndAbout
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ehotel.de
Tak, Thomas S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel S, General Manager hos Sorell Hotel Seidenhof, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Easytobook.com
Tak, Abdelrahman A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Zürich
Hotel St. Gotthard
Nr. 31 af 138 i Zürich
978 anmeldelser
Hotel City Zürich
Nr. 65 af 138 i Zürich
230 anmeldelser
Old Town
Townhouse Boutique Hotel
Townhouse Boutique Hotel
Nr. 45 af 138 i Zürich
396 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hotel Glockenhof
Nr. 23 af 138 i Zürich
484 anmeldelser
Old Town
Sorell Hotel Rütli
Sorell Hotel Rütli
Nr. 51 af 138 i Zürich
543 anmeldelser
Hotel Alexander
Nr. 40 af 138 i Zürich
485 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sorell Hotel Seidenhof? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sorell Hotel Seidenhof

Adresse: Sihlstrasse 9 | 8001 Zurich, Zürich 8001, Schweiz
Beliggenhed: Schweiz > Zürich > Zürich
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 47 familiehotel i Zürich
Nr. 48 romantisk hotel i Zürich
Prisområde: 1.233 kr.-2.285 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Sorell Hotel Seidenhof 3.5*
Antal værelser: 84
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Sorell Hotel Seidenhof. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sorell Hotel zürich

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering