Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Espectacular y muy recomendable hotel”
Anmeldelse af Coeur des Alpes

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Zermatt
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Coeur des Alpes
Vurderet som nr. 1 ud af 111 hoteller i Zermatt
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 23. august 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, GrettaGogo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (667)
Der er nyere anmeldelser for Coeur des Alpes
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

655-659 af 667 anmeldelser

Anmeldt 20. april 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, macrio
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, NukuHiva
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, sylvain007
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2009, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Manfred R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Zermatt
0.5 km væk
BELLERIVE
BELLERIVE
Nr. 2 af 111 i Zermatt
452 anmeldelser
0.2 km væk
Hotel Firefly
Hotel Firefly
Nr. 3 af 111 i Zermatt
498 anmeldelser
0.5 km væk
The Omnia
The Omnia
Nr. 4 af 111 i Zermatt
541 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.3 km væk
Hotel Matterhorn Focus
Hotel Matterhorn Focus
Nr. 7 af 111 i Zermatt
614 anmeldelser
1.0 km væk
Schlosshotel Life & Style
Schlosshotel Life & Style
Nr. 13 af 111 i Zermatt
975 anmeldelser
1.1 km væk
CERVO Zermatt
CERVO Zermatt
Nr. 6 af 111 i Zermatt
667 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Coeur des Alpes? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Coeur des Alpes

Adresse: Oberdorfstrasse 134 | 3920 Zermatt, Zermatt 3920, Schweiz
Telefonnummer:
Beliggenhed: Schweiz > Schweiziske alper > Valais > Zermatt
Faciliteter:
Bar/lounge Drikkevaresortiment Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Roomservice Bustransport Nært skiterræn Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 bedste lavprishotel i Zermatt
Nr. 1 hotel med skiterræn lige uden for døren i Zermatt
Nr. 1 spahotel i Zermatt
Nr. 2 familiehotel i Zermatt
Nr. 6 romantisk hotel i Zermatt
Prisområde: 819 kr.-2.679 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 23
Også kendt som:
Coeur Des Alpes Zermatt
Coeur Des Alpes Hotel Zermatt

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering