Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.363)
Filtrer anmeldelser
2.363 resultater
Medlemsvurdering
951
934
311
112
55
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
951
934
311
112
55
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.363 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2017 fra mobile enheder

Pragtfuld stille og meget charmerende hotel. Vi boede der i 14 dage fra 31 juli 2017. Vi havde nok det bedste værelse 2 sal i hovedbygningen med en fantastisk udsøgt. Servicen er fin.Morgen buffe er også super lækker Hotelet servere pragtfuld mad
Men når man bor her 14 dage skulle der nok ha været lidt mere at vælge imellem.Er man lidt dårlig til bens vil jeg måske ikke anbefale hotellet da der en pæn stejl vej op til hotellet. Men det er nok et af Siena bedste hotel og jeg vil klart anbefale det til andre
Ib gimlinge danmark august 2017

Overnattede: august 2017, rejste som par
Tak, gimlinge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DirezioneGardenSiena, Responsabile relazioni pubbliche hos Hotel Garden, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2017

Dear gimlinge,

"Men det er nok et af Siena bedste hotel og jeg vil klart anbefale det til andre
Ib gimlinge danmark august 2017"

"Vi boede der i 14 dage fra 31 juli 2017"

So Nice from you!!
thank you very much

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. august 2017 fra mobile enheder

Jeg besøgte Hotel Garden i 5 dage sammen med min kæreste, som en del af vores ferie. Vi boede på et superior Dbl. Rum. Rummet var relativt lille med et stort badeværelse, Aircon mv. Fungerede som det skulle ( hotellet har ingen altaner ). Hotellet er rigtig Toscansk og er virkelig hyggeligt. Receptionen er prof. Lige som alt andet personale. Man mærker tydeligt at de ved, at det er glade gæster der sælger bookinger. Baren er suveræn med gratis tapas, loungemusik og en super barmand. Tak for et dejligt ophold.

Overnattede: august 2017, rejste som par
Tak, Michael G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DirezioneGardenSiena, Responsabile relazioni pubbliche hos Hotel Garden, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2017
Google Oversæt

Dear Michael G,

thank you very much for the nice words, always welcome.

All Best
Gianluigi Rubbioli

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. august 2016 fra mobile enheder

Vi har netop været på et 5 dages ophold på dette skønne hotel, som er beliggende lige i udkanten af smukke Siena.
Hotellet oser af atmosfære, og holdt i den meget romantiske og toscanske stil, som vi elsker.
Stor parkområde med pinjetræer, stor stor terrasse med den mest vidunderlige udsigt til bjergene omkring Siena.

Hotellet har Tapasbar, som kan nydes inden aftensmaden.
Hotellet har en lækker restaurent, som serverer hjemmelavet og veltilberedte retter. Alt hvad vi forstår, som italienske lækkerier.

Vi havde først fået værelse, som var lidt mørkt, men fik uden problemer byttet til lyst og venligt med balkon. Et stort ønske hos os.

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, Randers8920
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2016 fra mobile enheder

Vi har virkelig nydt vores ophold på dette skønne hotel. God atmosfære, og stilen holdt i den romantiske Toscanske stil. Vi havde desværre først fået værelse uden balkon, men fik byttet uden problemer.
Så fin udsigt mod bjergene omkring Siena fra den store restaurent. Her spiser man god hjemmelavet italiensk mad.

Vi vil helt sikkert komme tilbage til dette skønne sted.

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, Randers8920
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2014

Familien var på ferie i Siena og boede på dette hotel, med en dejlig atmosfære, rigtig god betjening, god pool og lækker morgenmåltid. Vi spiste fire gange på hotellet og de to første var helt i top - til fem stjerner. God mad og dejlig vin. Den sidste gang var mindre heldig, virkede som fortravlet og ikke helt gennemført (pasta ikke kogt nok). men alt i alt et dejligt hotel til pengene

  • Overnattede: juli 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Tom B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser