Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Soggiorno bellissimo”
Anmeldelse af Villa Veronica

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Villa Veronica
Vurderet som nr. 83 ud af 126 B&B'er/kroer i Siena
Anmeldt 5. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Lella S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (142)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

96-100 af 142 anmeldelser

Anmeldt 5. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Marco M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, dariatom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, LICIA N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, ciccinabis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Siena
3,3 km væk
Hotel Garden
Hotel Garden
Nr. 11 af 40 i Siena
2.190 anmeldelser
1,1 km væk
Villa Montarioso
Villa Montarioso
Nr. 8 af 11 i Monteriggioni
322 anmeldelser
4,2 km væk
NH Siena
NH Siena
Nr. 18 af 40 i Siena
1.538 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2 km væk
Sangallo Park Hotel
3,5 km væk
Borgo Grondaie
Borgo Grondaie
Nr. 3 af 126 i Siena
687 anmeldelser
5,1 km væk
Hotel Athena
Hotel Athena
Nr. 8 af 40 i Siena
3.434 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Villa Veronica? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Villa Veronica

Adresse: S.P.102, n.3 - loc. Colombaio, 53100, Siena, Italien
Beliggenhed: Italien > Toscana > Province of Siena > Siena
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis parkering Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 83 ud af 126 B&B'er / kroer i Siena
Prisområde: 410 kr.-611 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 10
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Villa Veronica. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering