Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 22.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Leaning Tower of Pisa
fra 35,62 $
Flere oplysninger
fra 18,11 $
Flere oplysninger
fra 18,38 $
Flere oplysninger
fra 95,38 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (23.370)
Filtrer anmeldelser
23.370 resultater
Medlemsvurdering
14.541
6.257
1.922
388
262
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
14.541
6.257
1.922
388
262
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
70-75 af 23.370 anmeldelser
Anmeldt d. 2. juli 2016 fra mobile enheder

Sørg for at reservere en tid i forvejen, enten online via OPA's hjemmeside eller gå i billetkontoret på Piazza De Miracoli. Vi stod i kø i få minutter. Udsigten er flot, men selve oplevelsen af at gå i tårnet var årsagen til at vi valgte det. Det er en meget speciel følelse, at gå i et skævt tårn og man har en smule geleben når man kommer ned. Ca 300 trin

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, Karina L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juni 2016

Man forestiller sig ikke, at tårnet er så skævt, før man har oplevet det. Opstigningen til toppen, er bestemt ikke for gangbesværede. Men er man først oppe, er det en unik oplevelse.

Dato for oplevelse: juni 2016
1  Tak, lissin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juni 2016

Da vi var i Toscana skulle vi se denne historiske tårn!
Vi blev ikke skuffet, og vejret var med os, der var mange andre turister på besøg

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, Henrik J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. maj 2016 fra mobile enheder

Skal naturligvis ses, og er da også ganske fascinerende. Meget fint velholdt og charmerende omgivelser. Stor turistfælde, så prøv om muligt besøg uden for de mest travle tidspunkter. Plus at de aggressive sælgere af tøjklemmer og paraplyer er holdt på afstand.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, Klaus Rejnhold S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. maj 2016

det skæve tårn i pisa er en af verdens største seværdigheder. jeg blev selv faktisk ganske overrasket over hvor skævt tårnet er

Dato for oplevelse: august 2015
Tak, kennethobeling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser