Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
2.746 kr.
Refusionsberettiget før fre. 3. maj
Morgenmad inkluderet
Forudbetaling er ikke nødvendig
Priceline
2.746 kr.
Refusionsberettiget før fre. 3. maj
Forudbetaling er ikke nødvendig
Go to your Happy Price
Vio.com
2.286 kr.
Refusionsberettiget før lør. 4. maj
Morgenmad inkluderet
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Ulla T
Dejligt hotel i centrum af Firenze
Anmeldelse af Hotel Orto De Medici
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 19. aug. 2021
Vi var en familie på fire, som rejste sammen og havde to dejlige værelser i stueplan med samme indgang. Hotellet lå meget centralt for vores ture i Firenze, men alligevel var der meget stille. Personalet var meget hjælpsomme med anbefaling og booking af restauranter.
Dato for ophold: august 2021Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
3.708 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    3.708 kr.
  • Vio.com
    3.348 kr.
  • Hotels.com
    3.707 kr.
1.0 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.731 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    1.731 kr.
  • Hotels.com
    1.731 kr.
  • Expedia.com
    1.732 kr.
2.1 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
2.831 kr.
  • Priceline
    2.469 kr.
  • Vio.com
    1.962 kr.
  • Hotels.com
    2.720 kr.
0.9 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Restaurant
Panoramic Terrace
Booking.com
1.033 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    948 kr.
  • Vio.com
    678 kr.
  • Expedia.com
    1.023 kr.
0.3 km fra Hotel Orto De Medici
Pool
Restaurant
Booking.com
3.000 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    3.014 kr.
  • Expedia.com
    3.014 kr.
  • Vio.com
    3.001 kr.
0.5 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Roomservice
Booking.com
2.212 kr.
  • Expedia.com
    2.400 kr.
  • travelup.com
    2.119 kr.
  • Hotels.com
    2.393 kr.
0.9 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Roomservice
Hall
Expedia.com
998 kr.
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    1.000 kr.
  • Vio.com
    805 kr.
  • travelup.com
    933 kr.
4.0 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Booking.com
8.326 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    8.326 kr.
  • Vio.com
    6.623 kr.
  • Trip.com
    8.289 kr.
1.3 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
970 kr.
  • Priceline
    1.067 kr.
  • Lol.travel
    804 kr.
  • Expedia.com
    970 kr.
4.3 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.197 kr.
752 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    752 kr.
  • Expedia.com
    1.010 kr.
  • Hotels.com
    888 kr.
4.6 km fra Hotel Orto De Medici
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Firenze
Anmeldelser (3.662)
Filtrer anmeldelser
3.664 resultater
Medlemsvurdering
2.607
856
141
33
27
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.607
856
141
33
27
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.664 anmeldelser
Anmeldt d. 11. januar 2019

Valget af dette hotel i Firenze kunne dårligt være bedre. Familien Bini har renoveret samtlige værelser meget smagfuldt og resultatet er, at det nu er opgraderet til et 4* hotel. Min reservation fandt sted i april, hvilket bevirkede at jeg kunne reservere til et særligt vinter tilbud i juletiden. Og jeg fik tilmed lov til at udpege det de luxe værelse, som jeg ønskede, nemlig et stort værelse 80 i bagbygningen, som ikke har hverken ovenboer eller sideværelser. Der er safe, minibar, lækkert stort badeværelse og separat toilet og garderobe.
Personalet yder en fremragende service, f.eks. da jeg var på jagt efter et bestemt indkøb.
Morgenmaden kan tilfredsstille både mediterrane gæster med hang til sødt om morgenen og kontinentale gæster, som foretrækker æg og bacon, brød, afskåret, ost etc. samt croissanter. Kaffe, the, chokolade serveres efter ønske.
Hotellet ligger ca. 1 km fra centrum (Piazza Repubblica) og ca. 15 min. til fods fra banegården - man når nemt alle større seværdigheder fra Porta San Gallo til Pitti Palace, flere ligger lige i nærheden.
Rygere kan bruge den lille men kønne indvendige gårdhave.

Værelsestip: De Luxe værelse i bagbygningen
Dato for ophold: december 2018
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Henrik M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 24. august 2017

Lidt ældre men fint rent værelse med balkon i skyggen - hvilket var rart i eftermiddagsvarmen. God morgen mad og venligt personale.
Lidt gåafstand til centrum, men til gengæld helt roligt om natten...

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Anmapedersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. juli 2017

Beliggenheden er perfekt. Tæt ved alle særværdighederne og uden støj
Romantisk hotel, hvor den gamle stil er så pænt bevaret.
Fantastisk stort værelse og dejlig hyggelig eftermiddagsbar.
Kan kun anbefale dette hotel

Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Anni L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 28. november 2016 fra mobile enheder

Super fint hotel, servicen var virkelig god. Da vi havde indkvarteret os og skulle ud og spise erfarede vi at toilettet ikke virkede på vores værelse, vi gjorde opmærksom på dette da vi forlod hotellet for at spise aftensmad. Da vi kom tilbage, havde de undersøgt sagen, og da deres vicevært havde fri, opgraderede de os til et meget finere værelse i stedet. Der er ikke en finger at sætte på noget.

Dato for ophold: november 2016
Tak, 209uffes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 24. august 2015

Fantastisk hotel, med dejlige værelser og gode omgivelser og så ligger det centralt og alligevel lidt væk fra det mest turistede område.
Personalet er utroligt søde og meget hjælpsomme.
Hyggelig bar på terrassen og dejlig morgenmad.

Værelsestip: Vælg evt værelse med balcon
Dato for ophold: august 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Charlotte B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
gflorence, Responsabile reception hos Hotel Orto De Medici, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. august 2015
Google Oversæt

Dear Charlotte,
Thanks for this very nice review. We are happy to read you enjoyed your stay..
Francesco Bini

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser