Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøg”
Anmeldelse af Piazza della Signoria

Piazza della Signoria
Book på forhånd
Flere oplysninger
18,56 $*
og derover
Velkommen til Firenze Guided Walking Tour
nr. 3 af 609 aktiviteter i Firenze
Udmærkelsescertifikatet
Flere oplysninger om seværdighed
Oplysninger om seværdighed
Gebyr: Nej
Anbefalet besøgsvarighed: <1 time
Anmeldt 6. september 2016 fra mobile enheder

Stor Piazza, masser aktiviteter i nærheden.
Det er den vigtigste Piazza i Firenze.den er mellem Piazza del Duomo og Arno fløden.Der er masser af liv , det er mange monumenter, bla. Palazzo Vecchio,

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, Honey0809
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15.355)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

6-10 af 15.356 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2016 fra mobile enheder

En rigtig fin og hyggelig plads. Her er mange statuer og en vidunderlig stemning. Det er ikke et must see, men når de fleste attraktioner er indfor gå afstand, er den besøget værd

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, Mathias P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. maj 2016

Denne plads er bare så imponerende med paladset og alle skulpturerne og masser af mennesker, rigtig levende sted

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Evy N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. maj 2016

En tur forbi statuen af David er et must når man er i Firenze. Herfra er der Heller ikke langt til andre gode attraktioner

Dato for oplevelse: august 2015
Tak, kennethobeling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 17. september 2015

Et dejlig stort torv, hvor det summer af liv, fra tidlig morgen til sen aften.

Der er mange flottet kunstværker, især i hjørnet ned mod Uffizi. Der er mange cafeer og restauranter hvor fra man kan sidder og nyde udsigten.

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, Tina A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Piazza della Signoria, kiggede også på

Firenze, Province of Florence
Firenze, Province of Florence
 

Har du været i Piazza della Signoria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering