Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Ponte Vecchio
fra 30,21 $
Flere oplysninger
fra 35,04 $
Flere oplysninger
fra 59,20 $
Flere oplysninger
fra 71,29 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (20.615)
Filtrer anmeldelser
20.615 resultater
Medlemsvurdering
10.674
6.265
2.963
535
178
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
10.674
6.265
2.963
535
178
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
27-32 af 20.615 anmeldelser
Anmeldt d. 30. maj 2016

En noget serpræget seværdighed! Hvor tidligere lossede afføring ud fra broen, er der nu en 250 m lang bro over Arno floden med mange mange sølv- og guldforretninger og mange af dem i den ret dyre ende. Der ud over er der masser af lejligheder i de øverste etager. Husk at medtage det store kreditkort, hvis I måtte ønske at købe noget!

Dato for oplevelse: maj 2016
1  Tak, Jens V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. februar 2016

Ponte Vecchhio super charmende bro ,med alle de gamle guldsmykke forretninger .Helt sikkert et besøg værd

Dato for oplevelse: april 2015
Tak, dorthef2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. februar 2016

Imponerende bygningsværk med en imponerende historie. Idag den helt store markedsgade for guldsmede. Der er MANGE og de er rigtig spændende

Dato for oplevelse: marts 2015
Tak, Biana03
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. december 2015 fra mobile enheder

Det var helt overvældende at opleve denne gamle bro med antikke smykke forretninger. Det føltes helt specielt. SKAL opleves !

Dato for oplevelse: december 2015
Tak, Noemimontalbano
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. november 2015

Ponte Vecchio er den ældste bro over floden Arno. Den nuværende bro stammer fra 1345, hvor den erstattede den tidligere bro, der gik til i stormfloden i 1333.
Det er imponerende hvad Ponte Vecchio har holdt til gennem de mange hundrede år der er gået, senest i 1966, da vandet skyllede ind i Firenze. Men den holder og holder, den gamle bro!

Traditionen med de mange små butikker på broen stammer helt tilbage fra dens første år. Oprindeligt var der alle slags butikker her, også slagtere og fiskehandlere, men på grund af stanken fra affaldet fra disse butikker, bestemte Ferdinand I i 1593, at det skulle være slut med salg af mad på broen. Kun guldsmede og juvelerer måtte holde til her.

Midt på broen er der en statue til minde om Benvenuto Cellini, den berømte guldsmed fra 1500-tallet, som levede et omtumlet og dramatisk liv.

Den største raritet på Ponte Vecchio er nok Corridoio Vasariano, den cirka 1.000 meter korridor eller gang, som Giorgio Vasari byggede i 1565. Den forbinder Palazzo Pitti med Galleria degli Uffizi, som på det tidspunkt var kontorbygning for retsinstanser og administration. I denne gang kunne Medicis bevæge sig mellem de to steder uden at skulle have kontakt med befolkningen.
Korridoren løber over butikkerne på Ponte Vecchio. Den er normalt ikke åben for besøg, men kan kun besøges af grupper, hvis man bestiller tid i forvejen.

Og så er der alle os turister, der i dagtimerne fylder broen op. Jeg har tit tænkt på, hvad det er der gør visse broer til magneter for turister. I Prag er det Karlsbroen, i Cordoba den romerske bro og i Firenze er det Ponte Vecchio. Er det udsigten ud over floden, som broen er bygget hen over, der får os alle sammen til at gå frem og tilbage igen og igen, eller er vi der fordi de andre er der?
Turister tiltrækker naturligvis handlende, der gerne vil tjene penge på at sælge en masse ubrugelige ting, som mange turister køber. Til forsvar for Ponte Vecchio kan man sige, at her kom butikkerne før turisterne. I Cordoba og i Prag kom turisterne først!

I stedet for at besøge Ponte Vecchio om eftermiddagen, hvor man knap nok kan bane sig vej gennem de mange mennesker, så besøg broen en morgen tidligt, så er man næsten alene turist sammen med de handlende, der er ved at klargøre deres butikker til dagens salg.

Turister eller ej: Ponte Vecchio er charmerende, både når man går på den og når man står lidt væk fra den og kigger på de sjove butikker der hænger ud over broen med træpæle som støtter gulvet.

Dato for oplevelse: oktober 2015
Tak, DanishTravelor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser