Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
6.295 kr.
Booking.com
Hotels.com
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
ingesusanne
København, Danmark
Dejligt ophold på Villa Cora
Anmeldelse af Villa Cora
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 19. nov. 2019
Dejligt hotel lidt udenfor Firenze (10 min til centrum i hotel-bil som er inkluderet eller taxa). Skøn tagterrasse med udsigt over byen og fredelig beliggenhed midt i stor have/park. Hotel restauranten er også fin med god servering og service samt stor opvarmet pool.Vi vil helt sikkert bo her igen hvis vejen falder forbi Firenze.
Dato for ophold: oktober 2019
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
3.708 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    3.707 kr.
  • Vio.com
    3.348 kr.
  • Priceline
    3.708 kr.
1.5 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.731 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    1.731 kr.
  • Hotels.com
    1.731 kr.
  • Expedia.com
    1.732 kr.
2.1 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
2.831 kr.
  • Priceline
    2.469 kr.
  • Vio.com
    1.962 kr.
  • Hotels.com
    2.720 kr.
1.7 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
3.000 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    3.014 kr.
  • Expedia.com
    3.014 kr.
  • Vio.com
    3.001 kr.
2.0 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Roomservice
Booking.com
2.746 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    2.746 kr.
  • Vio.com
    2.286 kr.
  • Priceline
    2.746 kr.
2.5 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Bar/lounge
Booking.com
2.212 kr.
  • Hotels.com
    2.393 kr.
  • travelup.com
    2.119 kr.
  • Expedia.com
    2.400 kr.
2.1 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Roomservice
Panoramic Terrace
Booking.com
1.033 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    948 kr.
  • Vio.com
    678 kr.
  • Algotels
2.8 km fra Villa Cora
Pool
Restaurant
Booking.com
8.326 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    8.326 kr.
  • Vio.com
    6.623 kr.
  • Trip.com
    8.289 kr.
1.2 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
970 kr.
  • Priceline
    1.067 kr.
  • Lol.travel
    804 kr.
  • Expedia.com
    970 kr.
5.2 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.197 kr.
752 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    752 kr.
  • Expedia.com
    1.010 kr.
  • Hotels.com
    888 kr.
5.6 km fra Villa Cora
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Firenze
Anmeldelser (1.439)
Filtrer anmeldelser
1.439 resultater
Medlemsvurdering
1.270
112
24
14
19
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.270
112
24
14
19
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.439 anmeldelser
Anmeldt d. 20. oktober 2019 fra mobile enheder

Villa Cora er nok det bedste sted vi har været længe som familie. Alle var meget tilfredse. Børnene elskede den smukke opvarmede pool med god dybde i den ene ende og rent klart varmt vand.
Værelserne var fine og spændende med mange finurligheder og krummelurer. Salonerne i stueetagen er fantastiske med en overflod af guld, tapeter og spejle som appellerer til alle med trang til dekadence.
Morgenmaden er dyr men i sin helt egen liga med frygten lagt på is og ALT at vælge imellem.
Hotellet er klart 5 stjernet med super service hele vejen, så man stryger heller ikke sit tøj selv.
Shuttle service til byen fungerer perfekt. Det tager kun ca. 10-14 minutter og man lander helt i centrum uden stress.
Tagetagen byder på en lækker lounge med super udsigt over Firenze.
Spa og ikke mindst massage var 1. klasses.
Hele familien glæder sig til at komme igen.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Cloudchecker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Villa C, Direttore generale hos Villa Cora, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. oktober 2019
Google Oversæt

Dear Guest,

First of all thank you for choosing Villa Cora for you and your family, we are proud to know that you feel like you made the right choice and that Villa Cora is one of the best places you have stayed at in a long time.
We would also like to thank you for the lovely feedback and the lovely review above, reading it makes me feel so proud of the entire staff here at Villa Cora.
We would love to give you a warm “welcome back” whenever you decide to take another moment of relaxation together with your loved ones at Villa Cora.

Best Regards,

Vanessa Giovannelli
Hotel Manager - Director of Sales & Marketing

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. september 2015

Vi tilbragte 6 nætter her med vores 2 voksne børn. Vi havde glædet os rigtig meget til at komme tilbage til Villa Cora efter mange år. Da vi ikke kunne få to dbbl værelser fik vi en familie suite med to separate soveværelser og to badeværelser på øverste etage. Det var dog en skuffelse. Værelserne var meget mørke og det ene værelse havde kun et vindue helt oppe under loftet. Det ene badeværelse havde en konstant lugt af kloak. Ellers var værelserne pæne rene, og vel udstyret.
Stuerne i hotellet er ikke meget meget smukke, men bare ikke hyggelige, og vi kunne ikke drikke drinks før middag inde i sept. , kun ved poolen. Derudover var dele af hotellet lukket af 4 gange i løbet af de 6 dage vi var der pga bryllupper, møder mm. Det syntes vi ikke er i orden når man betaler for at bo på et 5 stjernet hotel. Pool området er dejligt, men der er en del støj fra vejen, og der spilles musik hele dagen alle steder på hotellet, også ved poolen, og det bliver man faktisk ret træt af, når man bare vil slappe af og have ro og slappe af. Personalet var meget søde og hjælpsomme på alle måder. Morgenmaden var meget fin, med gode valg, om end teen var fra en tepose! Og kaffen oftest var lunken og ikke varm.
Hotellet er meget smukt og velholdt med smuk indretning, og dejlig tæt på byen, men lever ikke op helt til et 5 stjernet hotel i denne prisklasse i forhold til hvad man får andre steder.

Værelsestip: Vælg helt klart værelser på de lavere etager.
Dato for ophold: september 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Anita H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Villa C, Direttore hos Villa Cora, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. oktober 2015
Google Oversæt

Dear Guests,

First of all, it has been a great pleasure and honor to host your entire family here at Villa Cora. We thank you for having chosen us once again, and happy that you were able to see some of the updates that the property has gone through after a major renovation that happened after your last stay.
We are deeply sorry to read that the accommodation did not meet your expectations. The room category that was assigned to you is among one of the those targeted to families.
We are also very sorry that there was an issue in the bathroom, matter that was unfortunately caused by the humid weather during your stay , and we truly apologize for this. We completely understand that such issues should not happen and we will work on it so that it does not happen again. We have dealt with it to the best of our knowledge yet failing in making your stay as perfect and special as it could have been. It was in fact, in light of this, that we hope you have appreciated the complimentary night stay voucher we offered during your stay as gesture of our sincere apology.
The Villa is chosen by some of our guests, as special place for celebration, and we are sorry if during part of your stay some of our public areas were closed for other guests and not open for you to enjoy.
We thank you for sharing your feedback on our cuisine, including the suggestions of our breakfast selections and way to improve the overall experience.
Thank you for also sharing the feedback on our staff, part of which we are very proud of, as this is key to us as we strongly that service is the core of hospitality.
Last but not least we truly thank you for your review and your personal feedback on your recent stay with us which we will use as a guideline and truly hope to have the chance to welcome you all back to Villa Cora once again and sure, this time, it will be unforgettable.

Kindest Regards

Simone Giorgi - General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 3 uger siden fra mobile enheder

Dato for ophold: marts 2024
Rejsetype: Rejste som par
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Villa Cora Team , Guest Services / Front Office hos Villa Cora, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. marts 2024

Dato for ophold: februar 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Villa Cora Team , Guest Services / Front Office hos Villa Cora, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. marts 2024
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. marts 2024 fra mobile enheder

Dato for ophold: februar 2024
Rejsetype: Rejste som par
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Villa Cora Team , Guest Services / Front Office hos Villa Cora, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. marts 2024
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser