“Et af de bedste Italienske restauranter”
Anmeldelse af Malvasia

Malvasia
Reservér bord
tir. 10.9
20:00
nr. 37 af 264 Restauranter i Taormina
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 224 kr. - 261 kr.
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 20. september 2017 fra mobile enheder

Vi har prøvet MANGE forskellige restauranter, men det her er helt sikkert en af de bedste. Drevet af familie, ekstremt fair priser, helt fantastisk mad.

Dato for besøg: september 2017
Tak, Anton H
Anmeldelser (2.451)
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 2.451 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2017 fra mobile enheder

Vi havde læst en masse gode anmeldelser for stedet, desværre holdt de ikke.
Vi bliver mødt at en ugideligt og ikke specielt imødekommende tjener/ejer. Vi bestiller deres forret med sicilianske specialiteter der alle smagte hæsligt, da tjeneren spørg om vi kunne lide maden er vi ærlige og siger nej. Ejeren kommer her og beklager meget. Hovedretten er dog desværre ikke bedre.
Det skal siges at der blev gjort meget for at forsøge at gøre oplevelsen bedre, men det ændre desværre ikke på at maden var rigtig dårlig og ikke kan anbefales.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, 418zaZa
Anmeldt 23. november 2015

Vi sad udenfor og selvom der ikke var fuldt sad vi meget presset. Samtidig skulle tjeneren gå bagom os hvor der ikke var plads til at gå, det var noget irriterende. Maden var udemærket men vin per glas var ikke værd at bastille.

Dato for besøg: oktober 2015
    • Mad
1  Tak, Niels B
Anmeldt 27. juli 2015

Vi var 9 personer, 4 voksne og 5 børn.
God mad og smilende service., selvom der var fuld hus.
Til forret fik vi en tallerken med lokale specialiteter, den gik godt både hos børn og voksne. Efterfølgende delte vi et bred udvalg af pasta og risotto rette, er rigelige og velsmagende.

Dato for besøg: juli 2015
    • Mad
Tak, kaaret2013
Anmeldt 7. juli 2015 fra mobile enheder

Et super lækkert lille sted. Maden var i top
Dejlig venlig betjening . Kan kun anbefales at finde dette lille sted og evt bestille bord hvis man kommer efter Kl 20.00

Dato for besøg: juli 2015
Tak, HelleH166

Rejsende, der kiggede på Malvasia, kiggede også på

Har du været i Malvasia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering