“Travl og kaotisk”

Restaurantoplysninger
Velegnet til: Store grupper, Romantisk, Lokalt køkken, Familier med børn
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Aftensmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 20. juli 2023 fra mobile enheder

Pizzaerne smagte sådan set rigtig godt, men restauranten er virkelig et kaotisk sted. Bordene står meget tæt, de mange! tjenere hvirvler rundt blandt meget tætte borde og det virker som om, at de bare vil have så mange gæster som muligt igennem på meget kort tid. Vores besøg varede kun 45 min - egentlig ikke efter vores valg, men fordi tjenerne havde så travlt med at “skynde” på os i forhold til om de måtte tage tallerknerne (som stadig var halvfulde), halvtomme flasker mm. Jeg anbefaler det ikke. Når jeg alligevel har givet 3 er det fordi, pizzaerne var virkelig lækre.

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Trine B
Anmeldelser (3.662)
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 3.663 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2022 fra mobile enheder

Stort op populært sted. Et kæmpe udvalg af pizzaer, men også med lidt andre ting på menukortet. Masser af tjenere og masser af gæster. Vores bestilling af pizzaer ankom lynhurtigt. Lige så med drikkevarerne. Smagte fint - men er bestemt set og smagt bedre. Stedet giver mere indtryk af at være en madfabrik end en hyggelig restaurant.

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, Ole J
Anmeldt 23. april 2022 fra mobile enheder

Lækker pizza og meget godt betjening. Som dessert vil jeg anbefale tiramisu. Selvom restauranten er stor, er der behagelig, afslappende, italiensk stemning på stedet. Sikkert den bedste pizza i Taormina!

Dato for besøg: april 2022
Tak, GregoryAlpha
Anmeldt 19. august 2021 fra mobile enheder

Virkelig god pizza og enorm hurtig service.
Vi nåede akkurat at bestille og 2 min efter kom pizzaen.
Kæmpe restaurant og stort udvalg af pizza

Dato for besøg: august 2021
Tak, Luax
Anmeldt 13. august 2021 fra mobile enheder

Utrolig lækre pizzaer. Var svært at vælge med det store udvalg. Rigtig hyggeligt sted og med god og hurtig service. Kan varmt anbefales

Dato for besøg: august 2021
Tak, 684maleneh

Rejsende, der kiggede på Pizzeria Villa Zuccaro, kiggede også på

Taormina, Province of Messina

Har du været i Pizzeria Villa Zuccaro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering