“For lidt værdi for de mange penge.”
Anmeldelse af Ristorante Da Giovanni

Ristorante Da Giovanni
nr. 65 af 264 Restauranter i Taormina
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 14. august 2018

Flot restaurant med smuk udsigt, men service og mad kvalitet lever slet ikke op til faciliteterne og de høje priser.

Dato for besøg: august 2018
    • Mad
Tak, Christian N
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 21. juni 2018 fra mobile enheder

Her falder man næsten i stave over udsigten og maden. Alt var perfekt, pris også overkommelig - dejlig familiemiddag med alder fra 2-66 år.
Virkelig værd at besøge.
Judith og Per
Herning

Dato for besøg: juni 2018
Tak, ibsgaard
Anmeldt 13. august 2017

Vi spiste to gange på denne lille perle med udsigt over Isola Bella. Maden var ærlig, velsmagende og delikat, men det var den fantastiske venlige og autentiske betjening fra de to "mamas", der gjorde at vi måtte komme igen.

Dato for besøg: juli 2017
    • Mad
1  Tak, schumpedersen
Anmeldt 26. marts 2017 fra mobile enheder

I marts var dette den eneste åbne restaurant ved Isoli Bella stranden - og hvilket held! Vi spiste ikke andre stedet herefter! Enkel middelhavsmad i super kvalitet med venlig, uhøjtidelig betjening til meget rimelige priser! Har virkelig fortjent sit Michelin-mærke for 'god mad til prisen.'

Dato for besøg: marts 2017
Tak, Sannewittrup
Anmeldt 13. juli 2016 fra mobile enheder

Dejlig restaurant med super beliggenhed ud lige ud til havet, skøn italiensk mad med et spændende menukort, maden er enkel og lavet fra bunden. Meget fin vejledning i forhold til valg af vin. Rigtig god service. Vi kommer igen en af dagene ❤️❤️❤️❤️❤️

Dato for besøg: juli 2016
Tak, susanneb819

Rejsende, der kiggede på Ristorante Da Giovanni, kiggede også på

Taormina, Province of Messina

Har du været i Ristorante Da Giovanni? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering