“Super!”

Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 20. april 2024

Bliver ikke bedre. Bedste pasta(pasta Rita). Der kan være kø så kom ved 17-tiden. Service helt i top. Maden perfekt ……….

Dato for besøg: april 2024
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 2.067 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2022

En af bedste restauranter i Toarmina. Folk står i kø fo at komme ind. Venlig og professionel betjening trods travlthed. Som forret fik jeg lasagne som faldt ikke lige i min smag, som hovedret fik jeg tuna steak som var meget velsmagene. Portionerne var store og prisen var nogenlunde det samme som andre steder.

Dato for besøg: oktober 2022
    • Mad
Tak, DT2507
Anmeldt 5. juli 2019

Min kæreste og jeg tænkte at vi skulle have en lækker gang lasagne til frokost. Det blev ikke så lækkert som forventet. Min var helt kold da jeg fik den. Jeg ved ikke om de ikke havde givet den nok i mikroovnen.. derudover var der også mere pasta end kød og sovs, uden den store smag.
42 euro i alt, plus en øl og et glas hvidvin

Dato for besøg: juli 2019
Tak, Sebastian P
Anmeldt 22. april 2019 fra mobile enheder

Selvom Rita er et lille spisested fik vi med god vilje plads til os alle 8 udenfor.
Her laver de fantastiske salater og en uovertruffen bruschetta !
Pizzaerne var også dejlige.
Fint sted med rød/hvidternede duge og venligt personale. Vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: april 2019
2  Tak, CilleB
Anmeldt 19. juli 2018 fra mobile enheder

Her må man forberede sig på at vente på et bord. Ventetiden fordrives med et glas prosecco, mens man kan stå og samle inspiration - og appetit - af alle de indbydende retter personalet løber forbi med: sicilianske retter lavet af lokale råvarer og med stor kærlighed - det er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, serveret af uhøjtideligt personale med smil på læben og så rigeligt ventetiden værd.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, ElsebethBanke

Rejsende, der kiggede på Osteria Da Rita Dal 1991, kiggede også på

Taormina, Province of Messina

Har du været i Osteria Da Rita Dal 1991? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering