Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lovely hotel”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Grand Hotel et Des Palmes
Vurderet som nr. 26 ud af 98 hoteller i Palermo
Anmeldt 4. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Lara H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.504)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

522-526 af 1.504 anmeldelser

Anmeldt 29. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Upgrade to a larger room to avoid a tiny bathroom. Also ask for a room away from the street - noise...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, nyctribecatraveler
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, AggieLifter132
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Northern_Mover
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Timperley5
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Palermo
Tribunali
Grand Hotel Piazza Borsa
Politeama
Grand Hotel Wagner
Grand Hotel Wagner
Nr. 13 af 98 i Palermo
516 anmeldelser
Massimo Plaza Hotel
Nr. 7 af 98 i Palermo
543 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Grand Hotel et Des Palmes? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Grand Hotel et Des Palmes

Adresse: Via Roma 398, 90139, Palermo, Sicily, Italien
Beliggenhed: Italien > Sicily > Province of Palermo > Palermo
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 20 luksushotel i Palermo
Nr. 21 romantisk hotel i Palermo
Prisområde: 573 kr.-1.265 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Grand Hotel et Des Palmes 4*
Antal værelser: 177
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Grand Hotel et Des Palmes. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Grand Hotel Palermo

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering