Fantastisk oplevelse. Fantastisk mad og en betjening med en ægte glæde for deres arbejde og deres gæster.
2-6 af 2.323 anmeldelser
Vi har været på ferie 2 gange i Alghero. Og begge gange var det denne restaurant der var storfavorit. Maden er utrolig veltillavet og velanrettet. Især deres pasta og fisk er meget lækker. Min favorit menu var mixed antipasta til forret den sardinske ret colugiones til hovedret og til dessert deres tiramisu som er den bedste jeg nogensinde har smagt.
Tjenerne er helt utroligt søde og er også med til at skabe en fantastisk stemning, som gør at vi altid vender tilbage.
Tak for mange gode aftener her.
Vi gik desværre først derind på næstsidste dag. Vi lod os narre af der beskedne udseende og beliggenheden lige ud til vejen - det skulle vi ikke have gjort. For at starte med slutningen, så fik vi den bedste Tiramisu jeg til dato har fået (og der er mange!)
Startede med virkelig god ravioli - en traditionel i tomat sovs og en mere utraditionel med fyld af ricotta og fisk i små/safran sovs. Smagte vidunderligt og var præsenteret virkeligt delikat.
Stemningen er rigtig god og tjenerne enormt venlige og med til at skabe en hyggelig, familiær stemning.
Vi kommer helt sikkert tilbage til frokost i morgen og giver de varmeste anbefalinger.
Vi besøgte denne restaurant på vores 2. Sidste aften. Trods beliggenhed ud til en trafikeret vej, så var maden og betjeningen fuldstændig top klasse. Vi kan varmt anbefale dette sted!
Vi fik rigtig mad. God betjening og priserne er billige. Ikke sidste gang jeg var der.
Udsigten er fin og behagelige pladser.