“God madoplevelse ”
Anmeldelse af Al Vecchio Mulino

Al Vecchio Mulino
nr. 30 af 393 Restauranter i Alghero
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 7 kr. - 7 kr.
Køkkener: Middelhavsområdet, Pizza
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Store grupper, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Frokost, Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 14. maj 2023

Vi havde fået anbefalet dette sted, så det skulle selvfølgelig prøves. Rigtig hyggelig restaurant i den gamle bydel. Personalet var super venlige, men virkede en smule stressede. Stedet var også godt besøgt, så en god idé at bestille bord. Maden var til gengæld super lækker. Den bedste pizza vi har fået på denne ferie og kommer vi forbi Alghero igen, så vil vi helt sikkert kigge forbi.

Dato for besøg: maj 2023
2  Tak, Sisse89
Anmeldelser (1.237)
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.237 anmeldelser

Anmeldt 10. april 2023 fra mobile enheder

Hyggeligt og autentisk sted med fremragende mad og gode priser. Der er fyldt altid så bestil bord eller håb på et bord.
Super pizza - store portioner.

Dato for besøg: april 2023
1  Tak, BenteN7
Anmeldt 6. juli 2019

Hyggeligt sted med god og venlig betjening. Meget lækre pizzaer. Vi bestilte en hver (3 voksne) og delte. Det, vi ikke kunne spise, fik vi med hjem og nød det dagen efter på stranden.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, Gertjelp
Anmeldt 5. august 2017 fra mobile enheder

To aftener i træk besøgte vi Al Vecchio Mulino. Det er den bedste l'arrabiata jeg til dato har smagt. Også bolognesen var i top - "ren" i smagen og virkelig lækker. Det populære sted havde en afslappet stemning. Vil anbefale bordreservation.

Dato for besøg: august 2017
Tak, Tabitha H
Anmeldt 31. juli 2017 fra mobile enheder

Her fik vi til aften aftensmad.

Vi fik 3 blandet fisk til forret som vi delte. Virkelig appetitligt.

Til hovedret fik vi to forskellige fisk. Sammen med en flaske hvidvin.

Vi fik maden hurtigt og den var frisk og varm.

Maden er i top men jeg er lidt skuffet over man intet tilbehør fik til fisken og man selv
Skulle bestille noget ved siden at. ( der var kun pomfritter hvis man skulle have tilbehør. )
Der er ærgerligt at sådan et godt sted serverer pomfritter og der ikke er andre muligheder med kartofler.

Jeg ville have givet top karakter hvis de tilbød andet en pomfritter! Jeg synes ikke det passer til sådan et spise sted med pomfritter. Det er trist og for enkelt.

Vi kom af med 70 euro for det vi fik. Jeg synes det er lidt dyrt når man som standart Intet tilbehør til fisken fik. 👎

Men alt i alt en god oplevelse og maden er i top. Men trist med pomfritter

Dato for besøg: juli 2017
Tak, sabrinaogjacob

Rejsende, der kiggede på Al Vecchio Mulino, kiggede også på

Alghero, Province of Sassari

Har du været i Al Vecchio Mulino? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering