“Klart et besøg værd!”

Ristorante Pizzeria La Pergola
nr. 35 af 393 Restauranter i Alghero
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 75 kr. - 522 kr.
Køkkener: Italiensk, Pizza, Fisk og skaldyr
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Store grupper, Lokalt køkken, Romantisk, Familier med børn
Spisemuligheder: Frokost, Aftensmad, Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 11. august 2023

Fantastisk god mad! Vi spiste både frokost og aftensmad her, under vores ophold i Alghero

Lækre pastaer, gode pizzaet og meget mere.

Deres cheesecakes er fantastiske!
Aldrig smagt en så god!

Fantastisk hyggelog stemning og atsmofære.

Dato for besøg: august 2023
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.643 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2023 fra mobile enheder

Dejligt sted. Hurtig og smilende personale.
Vi fik pizza takeaway den ene aften og dessert den anden. Alt var godt.
Virkelige gode pizzaer.

Dato for besøg: juli 2023
Tak, gejst
Anmeldt 24. august 2022 fra mobile enheder

1. Min kæreste ringe får at bestille noget mad, og hende der svare telefonen ligger så på.
2. Jeg tager der ned for at bestille mad, og venter i køen fordi at værten tager i mod gæsterne, da det bliver min tur kigger hun nedladende på mig og vender ryggen til mig.
3. Du intet for dine penge.
4. De er ikke særligt turist venlige.
5. Hold dig væk fra turist fælder !

Dato for besøg: august 2022
Tak, louin462
Anmeldt 5. september 2019 fra mobile enheder

Denne restaurant er virkelig en turistfælde. Den ser hyggelig og fin ud, men maden smager dårlig og er alt for dyr, vi betalt 35€ for 2 pizzaer, 2 små colaer og så var de så frække at tilføje 2€ pr. person. for at de dækkede bordet og tog vores 2 tallerken. Det er på ingen måde i orden. Men så er de da sikret drikkepenge, som de ellers ikke havde fået. På så dyr en pizza var der kun 2 stykker skinke på og næsten ingen hopping.De favorisere klart de lokale eller dem der taler italiensk her. Tjenerne fjernede min tallerken imens jeg stadig spiste. Gå ikke her ind, I bliver så skuffet. 😞

Dato for besøg: september 2019
1  Tak, nimzaj7
Anmeldt 28. maj 2018 fra mobile enheder

Pizza, risotto og service var upåklagelig, og vores særheder blev imødekommet på en behagelig måde.
Gode omgivelser hvor børnene kunne lege, gjorde det til en fantastisk oplevelse for forældrene.

Dato for besøg: maj 2018
1  Tak, tokes481

Rejsende, der kiggede på Ristorante Pizzeria La Pergola, kiggede også på

Alghero, Province of Sassari

Har du været i Ristorante Pizzeria La Pergola? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering