“Super godt - kan kun anbefales”
Anmeldelse af Ristorante Mabrouk

Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Særlige lejligheder, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Anmeldt 28. juli 2019 fra mobile enheder

En perfekt oplevelse. Sublim fiskemad på meget højt niveau. Meget imødekommende servering og stor opmærksomhed på børn også som er meget velkomne på restauranten. Så absolut et besøg værd. Samlet pris meget rimelig.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, gastrodk
Anmeldelser (2.035)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.035 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2018 fra mobile enheder

Vi havde tilfældigt hørt om stedet, som blev rost i store vendinger, og vi blev ikke skuffet. Konceptet er fast menu bestående af 9 retter inkl. vin og vand ad libitum til 40 EUR pr person. Vi fik en rigtig god og venlig betjening i en hyggelig atmosfære. De mange forskellige, lækre retter kom ind og blev præsenteret i en rækkefølge, hvor der også var tid til, at vi indimellem kunne holde en pause og dem der skulle ryge kunne få klaret det. Man skal være godt sulten, og man skal helt klart være til fisk. Hvis man er det, så går man ikke forgæves, og man smager noget, man næsten helt sikkert ikke har fået før. Husk at bestille bord.

Dato for besøg: juli 2018
2  Tak, Kimwincklerp
Anmeldt 2. august 2017 fra mobile enheder

Konceptet er, at man kommer ind bliver sat og så kommer maden i en Lind strøm. Det er fisk og skaldyr - alt sammen friskt og veltilberedt. Derudover er der vin ad libitum under maden. Man skal klart være til fisk ellers er det ikke et sted for en. Det hele koster €40/person

Dato for besøg: juli 2017
Tak, andreasj572
Anmeldt 14. oktober 2015 fra mobile enheder

Mabrouk ligger i den gamle bydel, et lille sted, så husk at bestille bord. Vi har fået de mest fantastiske fiskeretter, tilberedt med sans for gamle traditioner. Sørg for at være sulten, når du ankommer, der serveres 12 retter. Al maden inkl. Vin og vand koster en fast pris på 40€. Det er det værd!
Gå ikke glip af et besøg på denne restaurant, hvis du er i Alghero :-)

Dato for besøg: oktober 2015
1  Tak, D0rtheN
Anmeldt 11. april 2014

Havde hørt om stedet og var heldige at få et bord. 12 retter med fisk og en dessert. Eneste minus at tjeneren var meget hurtig til fjerne tallerkenerne og servere det næste. Lidt samlebåndsagtig. Vær meget sulten

Dato for besøg: april 2014
    • Stemning
    • Mad
1  Tak, turkise

Rejsende, der kiggede på Ristorante Mabrouk, kiggede også på

Alghero, Province of Sassari

Har du været i Ristorante Mabrouk? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering