Det var en fin oplevelse at besøge Cavour. Kyndig betjening fra et voksent par der formåede at holde en høj standard. Gode vinanbefalinger og et enkelt men godt menukort. Vi var her sidst på sæsonen og der var ikke optræk til vanlig "metal træthed" som man ofte oplever på turist steder. Gæsterne var både turister og lokale. Vi havde fået anbefalet at smage stedets specialitet Pattegris. Det skulle vise sig at være et glimrende valg. Perfekt stegt. Stadig saftigt og lækkert. Ikke for store portioner, hvilket i det her tilfælde var en stor kvalitet. Servicen var heltiden nærværende uden at være anmasende. Lokalet var enklet som et Trattoria skal være. Nænsom dekoreret, og fremragende musikvalg, hvilket vi komplimenterede værten med. Det gav anledning til en god snak. Vi gik meget glade, mætte ud i efterårs aftenen med en rigtig god oplevelse i bagagen, og vi kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale stedet. Vil i øvrigt anbefale at reservere bord hvis ikke det er i ydersæsonen hvor vi besøgte stedet. Da vi gik var lokalet næsten fyldt, mange lokale...