Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Evitatelo..”
Anmeldelse af Hotel Venezia

Hotel Venezia
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Foggia
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Hotel Venezia
Vurderet som nr. 30 ud af 36 B&B'er/kroer i Foggia
Anmeldt 23. april 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Arztin85
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (7)
Der er nyere anmeldelser for Hotel Venezia
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-7 af 7 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Elaco
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste alene
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, cristiana n
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, fucilata
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Foggia
0.4 km væk
Hotel Bella Napoli
Hotel Bella Napoli
Nr. 1 af 14 i Foggia
119 anmeldelser
0.6 km væk
Albergo del Cacciatore
Albergo del Cacciatore
Nr. 3 af 14 i Foggia
57 anmeldelser
0.5 km væk
Muro Torto B&B
Muro Torto B&B
Nr. 3 af 36 i Foggia
208 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.1 km væk
La Villa Dei Gourmets
La Villa Dei Gourmets
Nr. 8 af 14 i Foggia
89 anmeldelser
18.8 km væk
Villa Imperiale
Villa Imperiale
Nr. 10 af 14 i Foggia
79 anmeldelser
0.6 km væk
Attico Volta B&B
Attico Volta B&B
Nr. 7 af 36 i Foggia
43 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Venezia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Venezia

Adresse: Via Piave 40, 71121 Foggia, Italien
Beliggenhed: Italien > Puglia > Province of Foggia > Foggia
Faciliteter:
Hotelstil:
Vurderet som nr. 30 ud af 36 B&B'er / kroer i Foggia
Antal værelser: 30

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering