Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 17.30
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Smuk naturoplevelse

Smuk vandretur i vandfaldspark, hvir man kan gynge ind under vandfaldet, vi gik den sorte rute med... læs mere

Anmeldt d. 6. august 2018
Mirjam L
Utrolig smuk naturoplevelse

Det er en utrolig flot park. Der er en masse forskellige vandfald, der er en fryd for øjet. Vi var... læs mere

Anmeldt d. 28. juli 2018
Maibritt S
,
Århus, Danmark
Læs alle 1.330 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Verona
fra 23,87 $
Flere oplysninger
fra 41,77 $
Flere oplysninger
fra 62,06 $
Flere oplysninger
fra 82,35 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (1.330)
Filtrer anmeldelser
1.330 resultater
Medlemsvurdering
744
484
71
16
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
744
484
71
16
15
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.330 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2018

Smuk vandretur i vandfaldspark, hvir man kan gynge ind under vandfaldet, vi gik den sorte rute med vores 3 børn hvor den yngste er 4, det klarede hun fint! Der er et stykke vej at gå fra parkeringspladsen inden man når til selve parken. Husk godt med drikkevand. Der er lille restaurant ved start samt toiletter,men ikke noget undervejs på turen.

Dato for oplevelse: juli 2018
1  Tak, Mirjam L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juli 2018

Det er en utrolig flot park. Der er en masse forskellige vandfald, der er en fryd for øjet.
Vi var afsted i juli en dag efter det havde regnet om natten - det betød at der var lidt glat nogle steder om formiddagen, men det blev heldigvis bedre efterhånden som det blev lidt lunere og jorden tørrede.
Husk gode sko at gå i! Der er skygge flere steder undervejs, og så ligger det oppe i højden, så det er køligere end nede ved fx Gardasøen.

- Et godt råd er lige at købe en snack og/eller noget at drikke i kiosken ved siden af indgangen, så man ikke risikere at gå sukkerkold under turen (hvis det er varmt).

Dato for oplevelse: juli 2018
1  Tak, Maibritt S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juli 2018

Hav vand og evt madpakke med og kom kl. 10 inden det er for varmt. God tur for størrer børn der gerne vil gå og klatre, tog sort rute med mand og knægt på 20 år, der er også grøn og rød rute. Afsæt 3-4 timer og 1 times kørsel frem og 1 times kørsel tilbage til Lazise. Der er mulighed for at købe lidt vand og is ved indgangen, og der er også toilet ved indgangen. Der var ingen kø ved indgangen. ok parkering.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, Lone J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. april 2018

det ligger en god times kørelse fra Gardasøen ca.. men det er bestemt et besøg vær.. dejligt rent og nemt at finde rundt.. altid skilte

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, I8398CIpeterr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juli 2017 fra mobile enheder

Vi besøgte parken en juli dag, selvom der uden for parken var 32 grader, føltes det ikke lige så varmt i selve parken. Masser af skygge. Vi gik den røde rute med vores børn på 5 og 8år. Hvilket var et fint niveau til dem. Der er undervejs mange fine spots man kan stoppe op og spise sin madpakke og ikke mindst holde drikke pauser.

Gyngen var et stort hit hos både de store og små børn.

Husk godt fodtøj og masser af drikke.

Dato for oplevelse: juli 2017
1  Tak, SidselS25
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser