Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Just like at home”
Anmeldelse af Ca' della Corte

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Ca' della Corte
Vurderet som nr. 69 ud af 476 B&B'er/kroer i Venedig
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 3. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, PalomaBudapest
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (374)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

168-172 af 374 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Easytobook.com
Tak, Aukse B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, ipanut
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The piano room is a very large room, but the spa bath was nice to sit in after a long day of walking...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tony D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, absalomLucca
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Venedig
Castello
La Porta D'Oriente B&B
La Porta D'Oriente B&B
Nr. 113 af 476 i Venedig
88 anmeldelser
Dorsoduro/Accademia
la chicca
la chicca
Nr. 103 af 476 i Venedig
184 anmeldelser
Dorsoduro/Accademia
Locanda Ca' del Brocchi
Locanda Ca' del Brocchi
Nr. 119 af 476 i Venedig
200 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Castello
Ca' Furlan
Ca' Furlan
Nr. 28 af 476 i Venedig
224 anmeldelser
Cannaregio
Ca' Gottardi
Ca' Gottardi
Nr. 31 af 476 i Venedig
665 anmeldelser
Santa Croce
Ca dei Polo
Ca dei Polo
Nr. 15 af 476 i Venedig
594 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Ca' della Corte? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Ca' della Corte

Adresse: Sestiere Dorsoduro 3560 | Corte Surian, 30123 Venedig, Italien
Telefonnummer:
Beliggenhed: Italien > Veneto > Venedi (området) > City of Venice > Venedig > Santa Croce
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 69 ud af 476 B&B'er / kroer i Venedig
Prisområde: 652 kr.-1.582 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Ca' della Corte 2*
Antal værelser: 9
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Ca' della Corte. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Ca` Della Corte Hotel Venice

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering