Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.774)
Filtrer anmeldelser
1.774 resultater
Medlemsvurdering
1.042
590
96
24
22
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.042
590
96
24
22
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.774 anmeldelser
Anmeldt 12. april 2017 fra mobile enheder

Super beliggenhed blot 350 meter fra den bedste is og 500 meter væk fra de store attraktioner i Bologna. Det er tagterrasse med kig ud over hele byen . Det er ikke særlig dyrt. Værelserne er ikke særlig store men der er hvad der skal være. Området er roligt i forhold til natteliv og trafik

Overnattede: april 2017, rejste som par
Tak, Fam H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelTouring, Direttore hos Hotel Touring, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017
Google Oversæt

Dear Fam,
Many thanks for your review following your visit to the Touring Hotel Bologna

I was delighted that we once again met your expectations in terms of the facilities of the hotel and of course in terms of the great service my brilliant team take great pride in delivering to our guests.

Please do come and see us again soon.

My very best regards,

My best regards,

Matteo & Staff

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. marts 2016

Vi valgte dette hotel efter anbefalinger fra Tripadvisor.Et lille hyggeligt hotel med god beliggenhed til centrum.Hotellet har en dejlig tagterresse med udsigt over byen.Morgenmaden de serverer har et godt udvalg.De tilbyder wifi på stedet,men vi havde problemer med at komme på .Hotel Touring kan helt klart anbefales til en weekendtur til Bologna.

Overnattede: marts 2016
Tak, Henrik S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelTouring, Responsabile reception hos Hotel Touring, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. marts 2016
Google Oversæt

Dear guests,
Thank you for taking the time to share your review following your visit to the Touring Bologna.
I am delighted to read that you had a very comfortable stay with us and that your room was perfect for your week
Your comments that the staff were very friendly and helpful are equally most appreciated. The team continuously endeavour to go beyond our guest’s expectations of service and it is motivating to know that their hard work was noticed.

Matteo S.
Hotel Touring Bologna***

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. september 2015

Hotellet ligger perfekt tæt på centrum - P-plads til bil 700 m. væk, som man SELV må sørge for at finde frem og tilbage til - Ikke i orden. Pris 25 Euro pr. dag! Der kan kun være 2 personer i den ekstrem lille elevator, så har man bagage, må man tage den flere gange. Da den samtidigt går op til taget, hvorfra der er en flot udsigt udover Bologna, så er den tit optaget! ØV! Internettet falder ud hele tiden! Værelset OK og service iøvrigt OK

  • Overnattede: september 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, 51Moliere
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelTouring, Responsabile relazioni pubbliche hos Hotel Touring, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. oktober 2015
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for taking the time to share your review.

I was very sorry to read that you were disappointed with your stay at the Touring Bologna.
With regards to the lift size, our property is a listed Liberty townhouse (1800) and so we are limited to the space we have.
Regarding the parking place I just want to inform the reader that the garage is 400 metres from the hotel. ( cost 25€ or 21€ in low season- we kindly ask to book it in advance)
I would also like to apologise for the Terrazza Mattuiani, it's a cosy bistrot very appreciate by the guest so we suggest you to book a table next time. You will certainly enjoy the food & wine.

About the wifi I have shared this feedback with the assistance. They are check.
I have to inform you and the reader that due to the privacy and anti terrorism every internet session expire in 15 minutes if you don't use the device.

I do hope that these issues did not detract too much from your time in Bologna and I hope that we have the opportunity to welcome you back.

Yours sincerely,

Franco C.
Hotel Touring Bologna°°°

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. september 2015

Fine værelser, hvor nogle har altaner.
Når man besøger dette hotel, skal man huske at gå på øverste etage, hvor man kan sidde og nyde udsigten over byen, man kan ikke kigge direkte ned, så folk med højde skræk kan roligt ta' derop, med elevatoren - som der er rift om.
Hotellet ligger 5min. fra centrum.

Værelsestip: 1 sal mod gården. ( ingen altan) 3 sal har en altan hvor der kan sidde en person
  • Overnattede: september 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Service
Tak, JetteV20142014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelTouring, Responsabile relazioni con la clientela hos Hotel Touring, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. oktober 2015
Google Oversæt

Dear Jette,

Thank you for sharing your lovely review following your visit.

I am delighted to read that you and your family thoroughly enjoyed your stay with us and that you would stay with us again. We are indeed very lucky to be in such an ideal location and I am pleased that this was good for you.

Your kind feedback that the staff were super friendly and accommodating is most appreciated. I will be sure to share all of your positive words with the team who will be most grateful.

I hope that we have the pleasure of welcoming you back in the near future.

Yours sincerely,

Matteo S.
Hotel Touring Bologna°°°

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. oktober 2014

Roligt beliggende, 5 min. gang fra historisk centrum, 2 min. gang fra fremragende restauranter. Sødt og serviceminded personale. God morgenmadsbuffet med større udvalg end vanligt i Italien. Der er fred og ro, værelserne er pænt store, og madrasserne er super. Hotellet ligger på en sidegade til Via Garibaldi i nærheden af Piazza Cavour. Her findes også en COOP, hvor det kan anbefales at købe vand til byvandringerne (koster noget mindre end på barer mv.). Vi vælger helt sikkert dette hotel, næste gang vi skal til Bologna.

  • Overnattede: oktober 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Lea G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelTouring, Responsabile relazioni pubbliche hos Hotel Touring, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. oktober 2014
Google Oversæt

Dear Lea,
thank you so much for your help & for helping the Trip-Ad reader.

Ciao
Matteo & Staff

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser