Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 16.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Sistine Chapel
fra 33,53 $
Flere oplysninger
fra 29,94 $
Flere oplysninger
fra 63,47 $
Flere oplysninger
fra 58,68 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (19.976)
Filtrer anmeldelser
19.975 resultater
Medlemsvurdering
13.630
3.343
1.847
642
513
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
13.630
3.343
1.847
642
513
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
49-54 af 19.975 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juni 2016

Det sistinske Kapel er verdensberømt for maleriet af gud der giver liv til Adam. Det er dog ikke hverken større eller bedre end nogle af alle de andre overdådigt bemalede sale og kapeller i Vatikanmuseet, men til gengæld er antallet af mennesker, der bliver lukket ind i salen alt for stort, og det er svært at få meget ud af det.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, JesperTP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. maj 2016 fra mobile enheder

Så kom vi endelig til rummet og troede det var et vildt stort maleri i en kuppel eller sådan noget og så var der i stedet mange malerier, så vildt skuffende, men man skal bare se det når man er i vertikanet, det er så fantastisk flotte malerier og man kan bruge lang tid på at kigge på dem, meget fascinerende

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, Tina J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. april 2016 fra mobile enheder

Helt sikkert også en oplevelse værd. Det er et yderst fascinerende "værelse", men der var rigtig mange mennesker da vi var der. Det var ret varmt og trængt, men ikke en oplevelse vi ville have været foruden.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, emmakathrinebh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. april 2016

Når man besøger Vatikanmuseet er det et must også at besøge det imponerende Sixtinske Kapel, som har særdeles smukke vægdekorationer.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, PGrau
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. april 2016 fra mobile enheder

Ingen tvivl om, at det sixtinske kapel er smukt, men jeg synes det ødelægger noget af oplevelsen, når man skal stå som sild i en tønde imens en stemme over højtaleren siger: silents please og no foto hele tiden.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, ceciliedaugaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser