Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect, Perfect, Perfection!”
Anmeldelse af Castellani a San Pietro

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Castellani a San Pietro
Vurderet som nr. 514 ud af 3.765 B&B'er/kroer i Rom
Anmeldt 16. oktober 2012
Google Oversæt

Værelsestip: All rooms are great.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, wishtago...
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

27-31 af 81 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Only 3 rooms to choose from...saw 2 and ther are identical with a little balcony.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jenny C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 uger siden fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2017, rejste med familie
Tak, tommytex
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2017, rejste alene
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Gabi B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, SilviaVeiga
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Rom
Esquilino
Hotel Artemide
Hotel Artemide
Nr. 7 af 1.273 i Rom
7.021 anmeldelser
Esquilino
Hotel Papa Germano
Hotel Papa Germano
Nr. 453 af 1.273 i Rom
300 anmeldelser
Campo Marzio
Condotti Hotel
Condotti Hotel
Nr. 105 af 1.273 i Rom
1.243 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Monti
Hotel Italia
Hotel Italia
Nr. 219 af 1.273 i Rom
1.083 anmeldelser
Aventino
Hotel Villa San Pio
Hotel Villa San Pio
Nr. 74 af 1.273 i Rom
1.455 anmeldelser
Esquilino
Hotel Canada, BW Premier Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Castellani a San Pietro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Castellani a San Pietro

Adresse: Via Vespasiano 17/a, 00192 Rom, Italien
Beliggenhed: Italien > Lazio > Rom > Prati
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Bustransport Spa Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 514 ud af 3.765 B&B'er / kroer i Rom
Prisområde: 514 kr.-961 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 3
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Castellani a San Pietro. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering