Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.489)
Filtrer anmeldelser
6.489 resultater
Medlemsvurdering
4.488
1.180
453
235
133
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
4.488
1.180
453
235
133
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 6.489 anmeldelser
Anmeldt d. 19. december 2016

Vi er meget glade for dette hotel og synes at beliggenheden er en stor fordel så man kan nyde udsigten over byen.Stor irritation er at det er svært at komme på wifi,og man skal checke ind hver 24 time, det hører ikke hjemmè på et sted af denne standard!Det er ikke okay at der ikke er frisk brød i weekenden i loungeen på imperial etagen.Spa faciliteterne er okay,svarende til mange andre.Sengene er vidunderlige både dyner og linned, håndklæder ønsker man bare at eje.Rengøringen er fin og de fleste personaler er venlige , smilende og imødekommende.

Overnattede: december 2016, rejste som par
Tak, Grethe B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
R0bertaR0ssi, Front Office Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. december 2016
Google Oversæt

Dear Grethe B,
Thank you very much for writing a review about your recent stay at the Rome Cavalieri Waldorf Astoria. We are delighted to read that you have enjoyed the location, hotel and service.
Looking forward to welcoming you back soon.
Kind regards
Roberta Rossi
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. august 2016

Et dejligt hotel, men besværligt at komme til/fra uden taxi eller med deres shuttle bus
Havde et imperial club room med lounge accept. lækkert væelse, dejlig lounge med der er problem i loungen ud fra mit syn, manglenede dresscode,og børn uden opdragelse der roder i maden spiser med fingerne etc., derfor ikke til business møder
Dejlig udendørs terrasse
Venlig proff personale
Angående poolen har jeg set bedre og større
Det var mit 41 besøg på et hotel i Hilton familen

Overnattede: august 2016
1  Tak, DharmaCopenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
R0bertaR0ssi, Front Office Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. august 2016
Google Oversæt

Dear DharmaCopenhagen,
We appreciate your honest review regarding your recent visit in the Eternal City. Your satisfaction is very important to us, and we try hard to make sure all our guests have a rewarding experience at our hotel.
The True Waldorf experience is meant to be one of carefree indulgence, with everything you could ever want just a wave of the hand away. We apologize for any factor that contributed to a less-than-stellar impression of our hotel and the service received, and I hope we have a second chance to demonstrate our commitment to 5-star service in the future.
Kind regards
Roberta Rossi
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. august 2016 fra mobile enheder

Super dejligt luksus hotel. Opgraderede til Imperial Club og nød fri adgang til spa og meget fin lounge med lette anretninger. Man føler sig virkelig velkommen. Ligger lidt langt fra centrum men shuttle bus kører nærmest i timedrift. Husk at bestille bord på La Pergola. Dejligt personale der gør alt for at hjælpe.

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, kenndefries
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
R0bertaR0ssi, Front Office Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. august 2016
Google Oversæt

Dear Kenn d,
Thank you for taking the time to share a review about your recent stay on TripAdvisor. We are delighted to read that you have enjoyed your room, the Imperial Club and our beatiful Spa. I will make sure to pass on your warm words to our team; they will be delighted to hear you have enjoyed their service.
We sincerely hope to welcome you back to the Rome Cavalieri.
Warmest regards,
Roberta Rossi
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. marts 2016

Hotellet er meget flot og værelserne føler en sat tilbage til en anden tid. Betjening og maden mangler dog noget for at fuldende en god oplevelse. Vi var en gruppe på 500 personer så det kan være oplevelsen er anderledes såfremt man er et mindre selskab. Ligger langt fra centeret af Rom.

Værelsestip: Ikke for børnefamilier eller folk som vil bo tæt på Roms seværdigheder.
  • Overnattede: januar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Peter J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RobertaR0SSI, Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. marts 2016
Google Oversæt

Dear Peter J,
Thank you very much for writing a review about your recent stay at the Rome Cavalieri Waldorf Astoria.
We apologize for the ways in which we failed to meet your expectations for a luxury experience. Your satisfaction is very important to us, and we try hard to make sure all our guests have a rewarding experience at our hotel. We hope that next time you are in Rome you will consider staying with us so we may show you what a 5-star experience at our property looks and feels like.
Kind regards,
Stefano Bruni
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. november 2015

Super smukt beliggende hotel med udsigt over Rom, men meget besværligt at komme ned til centrum på egen hånd. Dog tilbyder hotellet gratis shuttle bus med 1 times interval. Servicen er i top og personalet yderst venligt. Maden er dog latterligt dyr, så efter en enkelt frokost her, valgte vi at spise andre steder resten af opholdet.

  • Overnattede: november 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, DitteP-VA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser