Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort
Hoteller i nærheden
Hotel Artemide(Rom)
406 $
354 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
580 $
345 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
190 $
175 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
217 $
202 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
171 $
157 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
336 $
220 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 12 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 12 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 250 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Hotel des Artistes(Rom)(Meget for pengene!)
139 $
78 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis internet
Besparelsesbesked! 10 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 10 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 87 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

185 $
145 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Hotel Ponte Sisto(Rom)
559 $
325 $
Official Hotel Site
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Roomservice
Principe Eugenio(Rom)(Meget for pengene!)
87 $
84 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Anmeldelser (6.239)
Filtrer anmeldelser
6.239 resultater
Medlemsvurdering
4.304
1.144
435
226
130
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
4.304
1.144
435
226
130
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 6.239 anmeldelser
Anmeldt for 12. august 2016

Et dejligt hotel, men besværligt at komme til/fra uden taxi eller med deres shuttle bus
Havde et imperial club room med lounge accept. lækkert væelse, dejlig lounge med der er problem i loungen ud fra mit syn, manglenede dresscode,og børn uden opdragelse der roder i maden spiser med fingerne etc., derfor ikke til business møder
Dejlig udendørs terrasse
Venlig proff personale
Angående poolen har jeg set bedre og større
Det var mit 41 besøg på et hotel i Hilton familen

Overnattede: august 2016
1  Tak, DharmaCopenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
R0bertaR0ssi, Front Office Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. august 2016
Google Oversæt

Dear DharmaCopenhagen,
We appreciate your honest review regarding your recent visit in the Eternal City. Your satisfaction is very important to us, and we try hard to make sure all our guests have a rewarding experience at our hotel.
The True Waldorf experience is meant to be one of carefree indulgence, with everything you could ever want just a wave of the hand away. We apologize for any factor that contributed to a less-than-stellar impression of our hotel and the service received, and I hope we have a second chance to demonstrate our commitment to 5-star service in the future.
Kind regards
Roberta Rossi
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 10. august 2016 fra mobile enheder

Super dejligt luksus hotel. Opgraderede til Imperial Club og nød fri adgang til spa og meget fin lounge med lette anretninger. Man føler sig virkelig velkommen. Ligger lidt langt fra centrum men shuttle bus kører nærmest i timedrift. Husk at bestille bord på La Pergola. Dejligt personale der gør alt for at hjælpe.

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, Kenn d
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
R0bertaR0ssi, Front Office Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. august 2016
Google Oversæt

Dear Kenn d,
Thank you for taking the time to share a review about your recent stay on TripAdvisor. We are delighted to read that you have enjoyed your room, the Imperial Club and our beatiful Spa. I will make sure to pass on your warm words to our team; they will be delighted to hear you have enjoyed their service.
We sincerely hope to welcome you back to the Rome Cavalieri.
Warmest regards,
Roberta Rossi
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 1. marts 2016

Hotellet er meget flot og værelserne føler en sat tilbage til en anden tid. Betjening og maden mangler dog noget for at fuldende en god oplevelse. Vi var en gruppe på 500 personer så det kan være oplevelsen er anderledes såfremt man er et mindre selskab. Ligger langt fra centeret af Rom.

Værelsestip: Ikke for børnefamilier eller folk som vil bo tæt på Roms seværdigheder.
  • Overnattede: januar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Peter J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RobertaR0SSI, Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. marts 2016
Google Oversæt

Dear Peter J,
Thank you very much for writing a review about your recent stay at the Rome Cavalieri Waldorf Astoria.
We apologize for the ways in which we failed to meet your expectations for a luxury experience. Your satisfaction is very important to us, and we try hard to make sure all our guests have a rewarding experience at our hotel. We hope that next time you are in Rome you will consider staying with us so we may show you what a 5-star experience at our property looks and feels like.
Kind regards,
Stefano Bruni
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 29. november 2015

Super smukt beliggende hotel med udsigt over Rom, men meget besværligt at komme ned til centrum på egen hånd. Dog tilbyder hotellet gratis shuttle bus med 1 times interval. Servicen er i top og personalet yderst venligt. Maden er dog latterligt dyr, så efter en enkelt frokost her, valgte vi at spise andre steder resten af opholdet.

  • Overnattede: november 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, DitteP-VA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 24. oktober 2015

Rome Cavalieri er et fantastisk hotel. Store værelser, dejlige senge, flot udsigt, lækkert badeværelse, helt fantastisk morgenmad (pas på at du ikke tager et par kilo på ,-), super pool ude og inde, venligt personale, god service med shuttlebus med den sødeste chauffør, så alt i alt eksclusivt fra ende til anden.

Værelsestip: Køb udsigt over Rom hvis du har råd til det
  • Overnattede: oktober 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, iknolm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RobertaR0SSI, Front Office Manager hos Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. oktober 2015
Google Oversæt

Dear iknolm,

Thank you for taking the time to share a review about your recent stay on TripAdvisor. We are delighted to read that you have enjoyed your room, our unique location and the breakfast selection. I will make sure to pass on your warm words to our team; they will be delighted to hear you have enjoyed their service.

We sincerely hope to welcome you back to the Rome Cavalieri.

Warmest regards,
Roberta Rossi
Front Desk Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser