Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastic location and service”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux
Vurderet som nr. 24 ud af 1.272 hoteller i Rom
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 12. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Danny55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (491)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

310-314 af 491 anmeldelser

Anmeldt 5. december 2011
Google Oversæt

Værelsestip: I think we were in room 22 which had an amazing view.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Missy1981
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for a view of the Coliseum. May be a little more in price, but how often do you get to wake up t...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Jennifer P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
11  Tak, A P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Colosseum views were all booked but we loved our room with a view of a lovely park
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, CARADONNA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Rom
Monti
The Inn At The Roman Forum
Campo Marzio
The First Roma
The First Roma
Nr. 30 af 1.272 i Rom
875 anmeldelser
Ludovisi/Via Veneto
Hotel Splendide Royal
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Campo Marzio
J.K. Place Roma
J.K. Place Roma
Nr. 4 af 1.272 i Rom
467 anmeldelser
Navona/Pantheon/Campo de’ Fiori
Hotel Indigo Rome - St. George
Parioli
Hotel Lord Byron
Hotel Lord Byron
Nr. 43 af 1.272 i Rom
691 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux

Adresse: Via Labicana 125, 00184 Rom, Italien
Beliggenhed: Italien > Lazio > Rom > Monti
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 12 luksushotel i Rom
Nr. 38 romantisk hotel i Rom
Nr. 63 forretningshotel i Rom
Prisområde: 1.894 kr.-5.273 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux 5*
Antal værelser: 14
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Palazzo Manfredi Hotel Rome

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering