Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.663)
Filtrer anmeldelser
3.664 resultater
Medlemsvurdering
2.444
969
177
47
27
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.444
969
177
47
27
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.664 anmeldelser
Anmeldt d. 4. maj 2018 fra mobile enheder

Dejligt hotel med den skønneste tagterrasse og lydisolerende værelser.
Syntes dog ikke morgenmaden var 12 euro værd. Der ligger hoteller lige i nærheden hvor morgenmaden er betydelig bedre og hvor man bare kan komme ind lige fra gaden uden at bo der.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, frederik5
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelAtlanticoMadrid, Assistant Director hos Hotel Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. maj 2018
Google Oversæt

Bäste/Bästa frederik5,

Jag vill börja med att tacka dig för att du fyllt i en enkät om din senaste vistelse på vårt hotell.

Din feedback uppskattas mycket och vi kommer att använda informationen för att på alla tänkbara vis skapa en trevlig upplevelse för var och en av våra gäster.

Vi hoppas att få återse dig som gäst hos oss.

Om vi kan hjälpa till på något sätt i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Återigen tack för att du tog dig tid och ha en bra dag!

Med vänliga hälsningar,

Eva Garcia
Assistant Director

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. juli 2017

Solorejse 19. - 23. juni. Har før boet på hotel i Madrid, men Atlántico ta´r prisen. Et udpræget "voksen"-hotel. Venlig, effektiv service fra engelsk-talende personale (lobby og restaurant). Spotfrit eneværelse (602) med rengøring hver dag. Air-con. Minibar. Cable TV (CNN og BBC bl.a.). Velfungerende badeværelse. Og så var der TYST, selv om hotellet ligger ud til den pulserende, trafikerede Gran Via (Madrids svar på New Yorks "Broadway"). Morgenmad kan anbefales (€12): frisk, veltillavet, rigeligt ta´-selv-bord. Tagterrasse på 9. etage: flot udsigt over Madrid (bar åben fra 15 til 23). Madrid er en udpræget "gå-by" og hotellet ligger tæt på mange seværdigheder, så på med traveskoene og afsted! (Prado-museet, Retiro-parken, Plaza Mayor og Santa Ana....)
Men husk væske. Sommeren er varm i Madrid (38¤ da jeg var der) - men det er tør varme heldigvis. Transport: metro 100 m. Spisesteder og lokalkolorit lige nord for hotellet i bydelen Chueca. Er der tid: ta´ til Toledo (spændende arkitektur) med tog fra Atocha-stationen (syd). ½ times kørsel hver vej (€12,90).

Dato for ophold: juni 2017
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, johnlilliendahll2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelAtlanticoMadrid, Assistant Director hos Hotel Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juli 2017

Kære Kunde johnlilliendahll2017:

Tak for din besvarelse af vores spørgeskema undersøgelse vedrørende dit seneste ophold på vores hotel.

Jeg sætter pris på din besvarelse, og jeg kan forsikre dig, at mine medarbejdere og jeg vil anvende din henvendelse i vores fortsatte arbejde med, at skabe gode oplevelser og omsorg for vores gæster.

Tak for din tid og på gensyn.

Med venlig hilsen,
Eva Garcia-Assistant Director

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. august 2015

Min kone og jeg benyttede dette hotel i 7 dage. Nu har vi begge trods alt rejst en del, og vi har derfor oplevet en del hoteller. Men aldrig har vi oplevet et så godt hotel med så stor fokus på gæsterne.
dag 2, da vi kom hjem efter en lag dag i byen, lå der en frugtkurv på sengen med en besked, hvor manageren takkede os for at have valgt deres hotel.
Vi forlod hotellet på forskellige tidspunkter, nogen gange om morgen, middag eller aften, endda også om natten, men stadigvæk blev vores værelse gjort rent. Det overraskede mig endda, at vi en dag forlod hotellet i 1 time, hvor jeg så havde glemt min pung på værelset. Da vi kom op, var værelset gjort rent.
Værelset var et lille og hyggeligt værelse med dejlig udsigt til byen.
Da jeg i en positiv vending fortalte receptionen, at værelset var lille og hyggeligt, tilbød de med det samme at give os et større værelse uden merbetaling. Vi sagde dog nej tak, idet vi var helt forelsket i det værelse.
Det er absolut ikke sidste gang vi besøger dette hotel.
1000 stjerner herfra.

Dato for ophold: august 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Hassan M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede d. 21. august 2015

Kære Kunde Hassan M:

Tak for din besvarelse af vores spørgeskema undersøgelse vedrørende dit seneste ophold på vores hotel.

Jeg sætter pris på din besvarelse, og jeg kan forsikre dig, at mine medarbejdere og jeg vil anvende din henvendelse i vores fortsatte arbejde med, at skabe gode oplevelser og omsorg for vores gæster.

Tak for din tid og på gensyn.

Med venlig hilsen,
Eva Garcia
Assistant Director

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. januar 2015

Rigtigt flot hotel med imødekommende personale. Ligger på Madrids "broadway", Gran Via, hvor alle butikkerne ligger. Hotellet er desværre under renovering, hvilket gjorde at alle vinduer var lukket til - og deres (som det ser ud på billederne) fantstiske terrasse var lukket fulstændig af :(

Dato for ophold: januar 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, AngelaBorg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelAtlanticoMadrid, Assistant Director hos Hotel Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. januar 2015

Kære Kunde Cassandra Angel... S:

Tak for din besvarelse af vores spørgeskema undersøgelse vedrørende dit seneste ophold på vores hotel.

Jeg sætter pris på din besvarelse, og jeg kan forsikre dig, at mine medarbejdere og jeg vil anvende din henvendelse i vores fortsatte arbejde med, at skabe gode oplevelser og omsorg for vores gæster.

Tak for din tid og på gensyn.

Med venlig hilsen.
Eva Garcia
Assistant Director

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. december 2014

Boede på hotellet i 2012 og var mere end tilfreds, hvorfor vi bookede dette hotel igen for 5 nætter i julen 2014.Opholdet var også denne gang uden noget at beklage sig over. Hotellet har en fremragende beliggenhed med gåafstand til alle seværdigheder og shopping muligheder samt masser af fremragende spisesteder "bagved" i Chueca. Værelset (705) var stort med god seng og skabsplads. Meget renligt på hotellet. God service generelt. Stor og god morgenbuffet hvor der er noget for alle - friskt og veltillavet. Vil absolut vælge dette hotel igen ved næste besøg i Madrid.

Dato for ophold: december 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Michael L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelAtlanticoMadrid, Assistant Director hos Hotel Atlantico, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. december 2014

Kære Kunde Michael L:

Tak for din besvarelse af vores spørgeskema undersøgelse vedrørende dit seneste ophold på vores hotel.

Jeg sætter pris på din besvarelse, og jeg kan forsikre dig, at mine medarbejdere og jeg vil anvende din henvendelse i vores fortsatte arbejde med, at skabe gode oplevelser og omsorg for vores gæster.

Tak for din tid og på gensyn

Med venlig hilsen

Eva Garcia
Assistant Director

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser