“Lækker mad i Madrids centrum”
Anmeldelse af La Casa Del Abuelo

Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid
Kvarter: Centro
Anmeldt for 5 uger siden fra mobile enheder

Super fint sted. God betjening og lækker mad. Tjeneren var en sød ældre herre, der guidede mig gennem menukortet. Priserne var helt rimelige og stedet havde en hyggelig atmosfære

Dato for besøg: januar 2023
Tak, NorthStar35745190040
Anmeldelser (1.612)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.612 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2022 fra mobile enheder

Lækkert sted. Servere de bedste rejer i hvidløg. Små grillede peber og lækre indbagte rejer. Laver også sin egen vermouth som skal prøves og klart anbefales hertil. Kommer her igen når vi tilbage til byen

Dato for besøg: juni 2022
1  Tak, Robert A
Anmeldt 3. oktober 2019 fra mobile enheder

Super sted til en hurtig tapas frokost Dejlig vin, venlig og sød betjening. 50 m fra Plaza Mayor, hvor menukortene ikke tiltrak os. Hilsen fra 4 tøser på tur.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Lisbethdre
Anmeldt 19. november 2017 fra mobile enheder

Hyggelig restaurant og blæksprutten vi fik smagte dejligt. Rejerne i hvidløg (der godt kunne have været friskere) var meget dyre efter spanske forhold og bestemt ikke pengene værd. Gå hellere de 100 M til Santa Ana pladsen og få bedre mad til færre penge.

Dato for besøg: november 2017
Tak, 46madsh
Anmeldt 20. februar 2016 fra mobile enheder

Gode traditionelle spanske retter, lidt dyrt men smager dejligt. / turist området så det er forståeligt.

Betjeningen er charmerende og meget opmærksom.

Dato for besøg: februar 2016
Tak, htennekn

Rejsende, der kiggede på La Casa Del Abuelo, kiggede også på

Madrid, Madrid (område)

Har du været i La Casa Del Abuelo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering