Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle i et turistet område”
Anmeldelse af Reina Margherita - LUKKET

Reina Margherita
Kvarter: Barceloneta
Restaurantoplysninger
Kvarter: Barceloneta
Anmeldt 6. juli 2016

Meget nærværende betjening, god humor og fantastisk mad. De får råvarer fra Napoli to gang om ugen og holder det helt autentisk. Kan klart anbefales!

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Christian B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1.691)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 1.691 anmeldelser

Anmeldt 7. april 2016 fra mobile enheder

Rigtig god betjening men ordinær pizza. God beliggenhed ved lystbådehavn men meget simple lokaler. Skuffet i forhold til de gode anmeldelser

Dato for besøg: april 2016
1  Tak, Chrisanker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. marts 2016

Her serveres pizza i ægte italiensk stil. Det emmer af at være lavet fra bunden og med sans for kvalitet. Udover pizza serveres der pasta, bl.a. en ægte carbonare drysset med sort peber som den bør være. Mange glimrende forretter og selvfølgelig italienske desserter. Det er en lille perle i Barceloneta.

Dato for besøg: marts 2016
Tak, ATChristensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. marts 2016 fra mobile enheder

Her får du ægte italiensk oplevelse. Maden, tjenerne, vinen, stemningen - alt er som i italien. Også larmen og den meget beskedne plads indendørs.

Dato for besøg: marts 2016
1  Tak, mortend955
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2016 fra mobile enheder

Dette må være en af de bedste steder jeg har smagt Pizza . Min kæreste og jeg rejser tit , men dette sted er fantastisk . Pizzaen er lavet i stenovn, alt fyld , dej osv smager himmelsk & servicen er fremragende. Marcelo var super til at vejlede os. Thumbs up

Dato for besøg: januar 2016
Tak, JacobNielsenvalby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Reina Margherita, kiggede også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering