7 personer kigger på dette hotel
Priceline298 US$
Algotels257 US$
Lol.travel321 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldelser (5.693)
5.693 resultater
3.704
1.727
3.704
1.727
3-8 af 5.693 anmeldelser
Anmeldt d. 4. juni 2019 fra mobile enheder

Perfekt beliggenhed, yderst venligt og serviceminded personale, lækre og rene værelser og super god morgenmad. Pool og baren på toppen er fantastisk og kun for hotellets gæster. Hotellet er langt bedre end 3 stjerner og jeg vil rigtig gerne komme igen :-)

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste med familie
3  Tak, Morgriner
Anmeldt d. 21. marts 2019 fra mobile enheder

Er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i Barcelona, hvor vi fejrede fødselsdag. Vi havde 3 overnatninger på hotel Jazz, og vi var meget tilfredse med opholdet.
Rigtig god central beliggenhed. Vi boede på et dejligt værelse 404 med udsigt over gaden, men var ikke generet af støj.
Morgenbuffeten var god og varieret, og der var pænt og rent alle steder.
Mest imponerende var alle de søde og venlige medarbejdere vi mødte overalt på hotellet.
Vi kan varmt anbefale hotel Jazz, og kommer gerne igen

Dato for ophold: marts 2019
2  Tak, karin Møller n
Anmeldt d. 23. oktober 2018 fra mobile enheder

Fantastisk dejligt hotel, som ligger meget centralt i Barcelona:) serviceminded personale og lækre faciliteter! Lækker morgenmads buffet, pool på taget med velassorteret bar, gode cocktails og dejlige værelser!

Dato for ophold: oktober 2018
Tak, Anika1988
Anmeldt d. 4. februar 2018 fra mobile enheder

Ligger centralt til metro og La Rambla, pænt og rent, moderne, fantastisk morgenmadsbuffet og super gode Gin & Tonics i baren. Bus fra lufthavn stopper 100 m fra hotellet, kan ikke være nemmere og anbefalelsværdig.

Dato for ophold: februar 2018
Tak, I1751TUmichelc
Anmeldt d. 10. april 2017 fra mobile enheder

Kan ikke forstå dette hotel ikke har flere end 3 stjerner. God beliggenhed, fine og rene værelser, smagfuldt indrettet, meget lækker morgenmadsbuffet, dejlig tagterrasse, venligt og hjælpsomt personale. Alt i alt en super oplevelse. Her skal vi med sikkerhed også bo, næste gang vi besøger Barcelona.

Dato for ophold: april 2017
Rejsetype: Rejste med venner