Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
133 $
Se tilbud
Expedia.com
133 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 01/10/21
Agoda.com
118 $
Se tilbud
Hotels.com133 $
Priceline125 $
Trip.com164 $
Vis 12 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (828)
Filtrer anmeldelser
828 resultater
Medlemsvurdering
252
410
115
31
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
252
410
115
31
20
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 828 anmeldelser
Anmeldt d. 5. august 2018 fra mobile enheder

Fint hotel der ligger i nærheden af det hyggelige gotiske kvarter og stranden, hjælpsomt og venligt personale og ok morgenmad. Desværre få pladser ved poolen på taget - så man skulle være heldig at få en plads.

Dato for ophold: august 2018
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, NGSD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jenniffer M, Director de Relaciones con Clientes hos Park Hotel Barcelona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2018

Tak for dine kommentarer.
Vi håber at se dig snart :)
Jenniffer
Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2017 fra mobile enheder

Husk at spørg efter et af de renoverede værelser på nogle af de højere etager. Vi fik først tildelt et på 2.salen, som var virkelig slidt og lugtede af fugtig kælder. Derefter fik vi anvist et på 5.salen, som var super pænt! Skønt med pool på toppen, når man har fået nok af sandet og sælgere på stranden. Belejligt tæt på Lulu, som serverer rigtig god morgenmad.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, AnneleeValino
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jenniffer M, Director de Relaciones con Clientes hos Park Hotel Barcelona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. september 2017

Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback.
Jenniffer
Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. november 2015

Fint beliggende byhotel. Rundturs busserne starter ca ca 200 m fra hotellet. Men beliggenheden invitere også til at udforske området bag hotellet, med hyggelige butikker og cafeer og foran mod stranden og marinemiljø.
Hotellet havde effektiv indtjekning. Der er lidt trangt, men både elevatorer og gode adgangsforhod med trapper. Etagerne har tilsyneladende forskellig niveau/renoveret i tempi. Jeg boede på 2.sal mod sidegaden. Værelset var mindre, men tilstrækkelig. Bad var trods dobbeltværelse meget lille, men ok. Skodder i stedet for tætte gardiner var ok.
Morgenmaden var fin men ikke overdådig.
Lille cafe og et par borde på gaden, hvor man kunne nyde en forfriskning.

Dato for ophold: oktober 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Nette963
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JennifferMorrell, Director de Relaciones con Clientes hos Park Hotel Barcelona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. november 2015

Tak for dine kommentarer.
Vi håber at se dig snart,
Jenniffer
Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. maj 2015

Boede på hotellet i forbindelse med forlænget weekend i Barcelona. Hotellet ligger centralt i gåafstand til Barcelonetta, Ramble mv. Ikke store værelser, men OK. Morgenmaden er også helt OK. Check in gik superhurtigt selv om vi var en større gruppe.
Ikke rigtig noget at udsætte, men omvendt heller ikke meget wauw :-)

Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, 922henrika
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. april 2015

Vi havde et fantastisk ophold på Park Hotel, hvor vi blev mødt at et meget venligt personale. Betjeningen var i top og hotellet var rent og pæn og ny-renoveret. Hotellet ligger perfekt for udflugter ud i Barcelona, hvor tapasbarer og små caféer ligger lige om hjørnet i det hyggelige Born-distrikt.

Dato for ophold: marts 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Helle289
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser